Mafia
- Stremetzsky
- r00kie
Lucky bastard
Lep pozdrav!
Z veseljem igram mafio. Vendar se mi je ustavilo v pristanišču (lucky bastard)ne vem kako najti Sergia. Ali ima kdo kakšen nasvet.
Hvala lepa.
Z veseljem igram mafio. Vendar se mi je ustavilo v pristanišču (lucky bastard)ne vem kako najti Sergia. Ali ima kdo kakšen nasvet.
Hvala lepa.
-
- igralec jr.
Pri tej misiji sem jaz ubijal mal počas, ker jih je bilo veliko za pobit. Delol sm jo več kot pol ure. Najprej je treba vse odzuni postrelit. Največ težav sem imel pri tistih s sniperjem na stolpih. Sem si kar avto nastavil pa z eno slabo pištolo strelov gor. Pol ko vse pobiješ, moraš jiti k vlaku in nekje premaken nekaj. Mislim, da imaš v spodnjem desnem kotu nekej kr zaznava, če je kaj za odpret. Ko se ti nekaj tam naredi (ena animacija, al kaj?) klikneš tist gumb k ga maš za action. Pol se vlak zaleti v vrata, mislim, da se mora v prva (al pa v druga), k se ne spomnim natančno. Pol je pa še noter ene par jih za ubit, pol pa še mislim da Sergia al koga (se sploh ne spomnim več). Pol je pa najbolj, da greste pogledat v kakšen prostor, če je kje kakšna pomoč, kajti verjetno vam ni ostalo prav dosti več healta. Za nazaj jih je treba ubit še ene par, potem pa se nekam odpeljete. The end... misije
-
- igralec jr.
Re: Mafia
poglej katero verzijo igre imaš in uporabi primerno verzijo trainerja http://gamecopyworld.com/
Re: Mafia
ja men je full dobra igrca sam se mi je ustavl tam k prid[ v en hotel pa pobijem vse pol pa nevem kaj naprej neka misija hotel california neki tayga
taprvi hotel ku ga more[ raybit no tam sem [e bl na zacetku ampak ok je cist uredu no tkole je pobijem vse ludi varnostnike use in direktorja ubijem pol pa nevem kaj dalje
taprvi hotel ku ga more[ raybit no tam sem [e bl na zacetku ampak ok je cist uredu no tkole je pobijem vse ludi varnostnike use in direktorja ubijem pol pa nevem kaj dalje