Grand Theft Auto Vice City
važno da je spust1 spet začel s Caps Lockom....drugače pa nehajte tle ircat po forumu in nabijat....stavim da mata zdej povprečje ene 10 postov na dan....
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
aha....samo ne bi se čudil če bi mel dosti več spust1....pa vseeno nearbiš niti držat shifta....Legolas wrote:tjaze jih ma 6.25 na dan, registriran junija
spust1 jih ma pa 0.45 na dan al neki takega in registriran novembra
dejta se po msg menit!
It´s in the game!!!
- LanceVance
- vsem poznan
- TommyVercetti
- vseznalec
Ej spust1....... a veš de si ti en fino velik bedn froc. K se ti prov vid de nimaš nobenga dela kkr de visiš tuki na forumu in smetiš mojo najljubšo temo!!!!
Model ti moreš bit res čudn ke kr s shiftom pišeš.... nevem kaj je tvoj problem sam povem ti de na tem forumu počas postajaš problem ti. Zato se rajš umir pa kej pametnga povej na to temo ne pa skos krneki pisat za vsako malenkost nov post. Lepo te prosim če vse to strneš v enga. Če pa se hočeš z enmu neki zment de bosta špilala prek neta pol mu pošl msn pa tut e-mail obstaja a veš. Isto velja zate Tjaze!
Fantje jest se vm iskren opravičujem k sm napisov kren post kater se čist nč ne tiče te teme. Žal nimam kej napisat zato k eni smetijo to temo in pol nimaš kej pametnga za napisat, ker tema ne teče, de bi lohk vsi kej dodal.
LP!

Fantje jest se vm iskren opravičujem k sm napisov kren post kater se čist nč ne tiče te teme. Žal nimam kej napisat zato k eni smetijo to temo in pol nimaš kej pametnga za napisat, ker tema ne teče, de bi lohk vsi kej dodal.
LP!
Napačna telefonska številka ni nikoli zasedena! 

Okej... saj jast bom tiho tuki... tudi oglasil se ne bom vec v tej temi... Mu bom kar zasebno sporocilo poslav, ko bo kaj... Ker Vice City je ful dobra, skoraj najboljsa, pri meni izenacena z Wormsi 3D... Se posebno zdaj mi je postala bolj vsec, ko sem dobil vse tiste avte in drugo, kar je za Vice City in sem potegnu z interneta... Tukaj me je pac mal zanesl, se bom v prihodnje probal malce bolj nadzorovati
Prosim, ne zamerite prevec

Prosim, ne zamerite prevec

Tole si pa tako prav napisal, spust res nima kaj druzga počet kot nabijat poste na temi GTA vice city pa ne pozna Caps lock-a in gumba uredi pa za njega je samo GTA vice city, GTA vice city, GTA vice city pa konc tukaj se za njega svet končaTommyVercetti wrote:Ej spust1....... a veš de si ti en fino velik bedn froc. K se ti prov vid de nimaš nobenga dela kkr de visiš tuki na forumu in smetiš mojo najljubšo temo!!!!Model ti moreš bit res čudn ke kr s shiftom pišeš.... nevem kaj je tvoj problem sam povem ti de na tem forumu počas postajaš problem ti. Zato se rajš umir pa kej pametnga povej na to temo ne pa skos krneki pisat za vsako malenkost nov post. Lepo te prosim če vse to strneš v enga. Če pa se hočeš z enmu neki zment de bosta špilala prek neta pol mu pošl msn pa tut e-mail obstaja a veš. Isto velja zate Tjaze!
LP!