Lineage 2
http://img510.imageshack.us/img510/2606/1232zm.jpg
am ful je use zmazan....sam k je bla prevelka.....ce hoces use lepo vidit...me pol na msn dudej...pa ti poslem...k e-mail mi neki jebe(sploh nemorm pusilat folku)....sam tm rece "can i borow it?" ...jst pa "no" .....sej pol pa ves....pol me je pa ubila k se nism meu s cim za brant....pa mi je rekla noob...pa sla du tistga k si lahka not das upremo in si je ke dala tiste duale....
am ful je use zmazan....sam k je bla prevelka.....ce hoces use lepo vidit...me pol na msn dudej...pa ti poslem...k e-mail mi neki jebe(sploh nemorm pusilat folku)....sam tm rece "can i borow it?" ...jst pa "no" .....sej pol pa ves....pol me je pa ubila k se nism meu s cim za brant....pa mi je rekla noob...pa sla du tistga k si lahka not das upremo in si je ke dala tiste duale....

lol ozuma kok ma¹ mal skillov opremljenih...glih mal sm pogledu.....jz mam zmer najveè skillov notr zbasanih ne pa ti tukej vidm sam pou vrstice heh 
aja glede kraje...povedat gm-ju je brez veze...jz sm na tak naèin kradu stvari na srvr 1 world... sm lepe denarce zaslu¾u s ka¹nimi damaskusi, gm-ji niso mignil s k####...jz ti priporoèam da dela¹ isto kokr ta tvoj leader dela....reèe¹ enmu hej a lahk vidm pa mu zapleni¹, al pa enga n00ba z dobro opremo sreèa¹ pa mu reèe¹ da mu bo¹ navru uso opremo na +12...hehe ene 6 sm jz tko ubrnu...¹e na forum enga clana so me dal....

aja glede kraje...povedat gm-ju je brez veze...jz sm na tak naèin kradu stvari na srvr 1 world... sm lepe denarce zaslu¾u s ka¹nimi damaskusi, gm-ji niso mignil s k####...jz ti priporoèam da dela¹ isto kokr ta tvoj leader dela....reèe¹ enmu hej a lahk vidm pa mu zapleni¹, al pa enga n00ba z dobro opremo sreèa¹ pa mu reèe¹ da mu bo¹ navru uso opremo na +12...hehe ene 6 sm jz tko ubrnu...¹e na forum enga clana so me dal....

glede skillou...k***** tm pise 2 ....pud 1 mam jst use skile....pud 2 mam pa to k ga puvabis pary pa moje buffe....lol....nism jst noob u l2
.....ga ze kr douk spiilam
...aja subby a si vedu....ce na soulshote kliknes na njih z desno tipko miske mas aotomatsko ....ni ti treba tkos prtiskat f## F k mas nastimanga
...in pol tut u areni ti kr ss sibajo( k drgac nesmes upurablat ss pa potionou pa tega.....)

ja ozuma sam res... čist nubovse nastavitve maš..
moj glad na eventu
pod f11 je tist makro k sm ti govoru... da 7x uporabi f12 pa maš focus sonic v pol sekunde nabit.. še manj
moj glad na eventu
pod f11 je tist makro k sm ti govoru... da 7x uporabi f12 pa maš focus sonic v pol sekunde nabit.. še manj
eto tu ma¹ gor ene 50 walkerjov. samo najdi za c4 pa pravega. ggod luck^:DOzumA wrote:am mene zanima kje bi dubu walkerja?? za l2...da bi se lahka buff-ou pa dance-ou
http://down.tt2xz.com/
senta wrote:eto tu ma¹ gor ene 50 walkerjov. samo najdi za c4 pa pravega. ggod luck^:DOzumA wrote:am mene zanima kje bi dubu walkerja?? za l2...da bi se lahka buff-ou pa dance-ou
http://down.tt2xz.com/
tenx
yo en upra¹anje mam....
rd bi igrou na l2extreem serverjih...so kao prvi na lestvici
....sam scena je da nikjer na njihovi strani ne najdm patcha...pregledu sm forum pa nè....accaunt sm si ¾e naredu. dej plis èe gdo igra tm al pa tud ne nej mi plis pomaga ka bi ful rd igrou na tem srvrju
lp sarma
EDITED
ej sorry sej sm najdu patch.... ups
rd bi igrou na l2extreem serverjih...so kao prvi na lestvici

lp sarma

EDITED
ej sorry sej sm najdu patch.... ups