idin za fermo MORS met uriginal k ti preverjo use drgac p jah morjo ti ne bit fouzpa1n wrote:hja tist s programi je res, ampk za grafiko&webdesign itd. pa odvisno , ces posameznik, pa to delas za hobi po je ok .. ce mas pa kakrsnokol korist od tega p te dubijo d mas pirat (zlahka te en k ti fous prjav) so pa velke kazni![]()
glede spilov pa, doklr se da zaston nj bo
u sloveniji bojo preverjal....sj kt da tist k te je prjavu nima...pa1n wrote:hja zdej so programi k majo se zmer loceno fizicne osebe itd ... tm mors met firmo da ti preverjajo ...
kle je pa useen = NESMES uporablat pirat, ce ti dokazejo je velka kazen .. ampak kukr sm ze reku, more te negdo z dokazom prjavt, da bojo sli preverjat
ce mas fermo lah kumot kada cjo p tud dostkratmad_s wrote:u sloveniji bojo preverjal....sj kt da tist k te je prjavu nima...pa1n wrote:hja zdej so programi k majo se zmer loceno fizicne osebe itd ... tm mors met firmo da ti preverjajo ...
kle je pa useen = NESMES uporablat pirat, ce ti dokazejo je velka kazen .. ampak kukr sm ze reku, more te negdo z dokazom prjavt, da bojo sli preverjat
da bi lahk za sebe vleku z neta? a je teb čist al kaj? če ti karkoli ilegalno dol potegneš pa ni važno za sebe al za tvojga strica al za neko firmo pa tut če se tizga sploh ne dotakneš je to ILEGALNOkenny mccormick wrote:Jaz sem bil lansko leto na dopustu v Franciji , pa sem sel igrat Doom-a 3 pa sem videl da je bil s crackan . Ampak ta podjetje / firma je imela dobicek , drgac pa zase lahko vlaces z neta
se podpi¹em.ÐONKY THE DONKY wrote:da bi lahk za sebe vleku z neta? a je teb èist al kaj? èe ti karkoli ilegalno dol potegne¹ pa ni va¾no za sebe al za tvojga strica al za neko firmo pa tut èe se tizga sploh ne dotakne¹ je to ILEGALNOkenny mccormick wrote:Jaz sem bil lansko leto na dopustu v Franciji , pa sem sel igrat Doom-a 3 pa sem videl da je bil s crackan . Ampak ta podjetje / firma je imela dobicek , drgac pa zase lahko vlaces z neta
jst pa rerisem raztrgam pa use spisem pa se podpisempa1n wrote:se podpi¹em.ÐONKY THE DONKY wrote:da bi lahk za sebe vleku z neta? a je teb èist al kaj? èe ti karkoli ilegalno dol potegne¹ pa ni va¾no za sebe al za tvojga strica al za neko firmo pa tut èe se tizga sploh ne dotakne¹ je to ILEGALNOkenny mccormick wrote:Jaz sem bil lansko leto na dopustu v Franciji , pa sem sel igrat Doom-a 3 pa sem videl da je bil s crackan . Ampak ta podjetje / firma je imela dobicek , drgac pa zase lahko vlaces z neta
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests