World Of Warcraft
OMFG! ej
navječji warlock owner...vsaj po mneju mnogih..je zbrisu svoj account pa vse epice deleto..zto k prav da se je navelčo wowa...tle mate video k si je zbriso use..lol
http://www.youtube.com/watch?v=hWCI9Ilrdjg
navječji warlock owner...vsaj po mneju mnogih..je zbrisu svoj account pa vse epice deleto..zto k prav da se je navelčo wowa...tle mate video k si je zbriso use..lol
http://www.youtube.com/watch?v=hWCI9Ilrdjg
- Battle Cat
- starejša faca
jao kk si ti butast ej...WoWa se je navečlu zarad tega k so frendi šli na drug srvr pa un je špilu 24/7..reku je da gre na dobust preber komentraje lolBattle Cat wrote:![]()
drugač pa maš na eMule se mi zdi tudi en server, kjer so WoW patchi vse vrste se mi zdi
B.T.W: kaj je šov naredit un model haha
no še en dokaz da je WoW bedn
- Battle Cat
- starejša faca
zajebavov sm se da je wow bednVatras wrote:jao kk si ti butast ej...WoWa se je navečlu zarad tega k so frendi šli na drug srvr pa un je špilu 24/7..reku je da gre na dobust preber komentraje lolBattle Cat wrote:![]()
drugač pa maš na eMule se mi zdi tudi en server, kjer so WoW patchi vse vrste se mi zdi
B.T.W: kaj je šov naredit un model haha
no še en dokaz da je WoW bedn
komentarje sm prebrav, sm zakaj ga je pol zbrisov, če je šov na dopust?
pomoje je za skoz nehov špilat
Zbrisu ga je pa zato k karakter postane del tebe in če bi ga prodal bi prodau tid deu sebe pa ni hotu d en nub pol z negovim špila....
Jst bi tud to naredu če bi usi frendi šli od wowa dol ni pol fajn igrat kr so eni nardil full velik zate pa to... nemu je blo ful hudo k so šli negovi frendi od wowa..
Lp
Jst bi tud to naredu če bi usi frendi šli od wowa dol ni pol fajn igrat kr so eni nardil full velik zate pa to... nemu je blo ful hudo k so šli negovi frendi od wowa..
Lp
- Battle Cat
- starejša faca
- Lord of the game
- amater