Need For Speed Underground (pomoč)
- belisarius
- owned!
- belisarius
- owned!
- belisarius
- owned!
- belisarius
- owned!
Jast mam pa eno vprasanje... NFSU mi neki ne stima... V meniju dela cist normaln, potem pa ko zacnem voziti, mi pa vn vrze... Najprej sm mislu da je premal spomina, zato ga imam zdaj 512 mb, pa mi vseen ne dela... Drugace imam AMD Athlon 1200 mhz, Windows XP, GeForce MX/MX 400... Prosim, ce mi pomagate... Verjamem, da je stara igrca, a men je se zdej fajn... zato res prosm, da pomagate.
Ej... zdej mi pa dela... sm dal patch gor pa dela...
to je spremenjeno... pisem 10 min. pozneje... Nic ne dela... spet kar ven vrze.. sam prej je pa dela
Pa spet dela... ma ne vem... Ta underground je na mojem racunalniku muhasta...
to je spremenjeno... pisem 10 min. pozneje... Nic ne dela... spet kar ven vrze.. sam prej je pa dela
Pa spet dela... ma ne vem... Ta underground je na mojem racunalniku muhasta...

Last edited by Tjaze on 01 Jul 2004 21:07, edited 3 times in total.
če ma kdu kej pojma kok se tu nardi?
žiwjo js sm že sedemkrat obrnu underground pa bi zdej rad prešaltov na online igre.... sam imam prekopirano verzijo in mi ne dela ker je crackana.... zdej pa sm že naložil gor tisti patch sam morm pol spet crackat in smo spet na načetku.... pr tistmu patchu mi pa napiše d je al unvalid .ini datoteka al je pa sploh ni.... in me zanima če se da tistu kej spremenit al pa dodat gor tist .ini file?? in kam seveda.... prosm če kdo ve nej mi napiše.... hvala

neeee prosim neeee!!! a si slucajno prebrav pravila foruma? preberi in bos ugotovil da si vprasow nekej tukaj nedovoljenega. piratstvo je na forumih prepovedano! tud ostale prosim, ne odgovarjajte mu u to temo pac pa mu posljite osebno sporocilo, ze tako je vlika opasnost da se tema zaklene.
ajde, kista
ps.: tilen, nic osebnga, sam res ne govort o crackih in nasploh o illegalnih stvareh v prosti debati, ker se potem teme zaklepajo, pa ni nic urejeno.
ajde, kista
ps.: tilen, nic osebnga, sam res ne govort o crackih in nasploh o illegalnih stvareh v prosti debati, ker se potem teme zaklepajo, pa ni nic urejeno.
Nobody is perfect. I am nobody. 

ups nism prebral usga =( sorry če sm koga zafrknu.... sam res nism vedu... drgač pa kje bi se dal men pomagat? a ma kdu mIRC?? če mate me prosm kdaj najdte na kanalu #cerknica pod nickam tilen2ki al pa mi pošl msg na 031-756-591..... mi je pa zlu žal sam res nism vedu.... aja lohk mi pa tut email pošleš tist k ve kok tu gre.... sej se m zdi d ga napiše zrawn sam za usak slučaj ga bom še enkat napisow tien2ki@email.si že unaprej se zahvaljujem