zlo visko mors it pa tm najdt en obrocek k ga preletis skocs in pol nadis naprejsarma wrote:ej jz bi prosu za pomoè pr eni misiji! je u las venturasu pr unmu kitajcu ka u filmèku reèe da gre ugasnt power sources! pol grem pa do letali¹èa pa morm uzet avijon pol pa grem do en jumping spot pa letim do une rdeèe pike ka mi jo ka¾e na minimapu pa sploh newidm ket bi mogu prstt z avijonam pa hoèm vn skoèt pa negre!!! pliiiz help me ka sm nor na gta san andreas.![]()
![]()
tkole nared :sarma wrote:ej jou spet mam en prublem pr misiji!!! tko je ena ka mor¹ assasine iz librety city-ja pobit!! uzletim z avijonom pa pridm do unga aviona ka so notr assasynini pol morm pa neki zavit pa jz èez krog!! sam ka ni ¹anse ka avijon dost puèas ubrne pa ¹e un avijon je hitrej¹i da tko ni ¹anse da bi lahk èez krog letu ka je na avijonu!! pliiiz help me
tklole nared:sarma wrote:ej jo spet eden problem!!!!!! no tko je ena misija u las venturasu na unmu letali¹èu tagrdmu!! ka mir¹ jt z motorjam na avijon preden vzleti pa notr pobit fbi agente mislm! sam jz newem kwa morm narest pol ka sm use une pobu notr pa uzeu padau?? neki mi pi¹e charge to the sachel a neki tacga!! pliiiizz help me!!
aaaa sory jst tud tebe nism cist razumu y em a nebi ti raj dubu 100% save game??sarma wrote:okej smugler zdej te pa nism cist nic razumeu!! resno!! kasna tarèa???? jz newidm nubene tarèe!! use sm pobu ka so bli notr z no¾em pa unmu ka je navrhu uzeu padalo!! kwa pa zdej?????? u sloven¹èini prosim:D
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests