GOTHIC dodatek - The night of the Raven
- Innos-warrior
- vseznalec
ja ok!priznam da to na treningu nism vido ampak mi je vvajat povedu tk da newem a je res!sam ti pa mors priznat da si mami povedu pa da je prsla se menit k men ker si ji tozu!to pa ne mors zanikat!
I bless you in the name of Innos! May the lord's fire burn in your heart and give you the strenght to act acording to his justice!
- consulkhan
- igralec jr.
- Innos-warrior
- vseznalec
- Innos-warrior
- vseznalec
hellow
imam en problem, ki me zelo moti..in sicer ...imam inštaleran omenjeni dodatek angleška verzija ki deluje prezhibno samo z eno napako;)...noben od novih likov ne govori in tudi podnapisi mankajo ...če kdo ve kaj naj naredim naj mi sporoči preko zasebnih sporočil;)
sam mislim da je pokvarjen crack vendar ne vem kje naj dubim novega in delojočega;) (če ga kdo ima naj me kontentra preko ZS)
Lp
čaw!
imam en problem, ki me zelo moti..in sicer ...imam inštaleran omenjeni dodatek angleška verzija ki deluje prezhibno samo z eno napako;)...noben od novih likov ne govori in tudi podnapisi mankajo ...če kdo ve kaj naj naredim naj mi sporoči preko zasebnih sporočil;)
sam mislim da je pokvarjen crack vendar ne vem kje naj dubim novega in delojočega;) (če ga kdo ima naj me kontentra preko ZS)
Lp
čaw!
- consulkhan
- igralec jr.
-
- n00b
Js mam pa eno full velko vpra¹anje....namreè js sm posnel die nacht des raben (al kako se ¾e napi¹e)
.... VGLAVNEM ..... vse dela lepo in prov sam tile novi deli k so u igri, recimo novi liki pa to....ne govorijo ne nè, morm vedno notr it u quest log pogledat o èem se gre....k kdo ve kako se to porihta, da se lahk normalno meni¹ z njim, namesto da je èista ti¹ina vse skupi ??

- consulkhan
- igralec jr.
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
jaz mam tudi težave z njimItak wrote:Hja...kje se že nahaja un duhec k ga morš oživet z enim spelom?..mi dela velke probleme k ga ne morm najdt...![]()
![]()
Lp
a lahko kdo na mapo nariše kje je

da liki govorijo:
Inštaliraj si gothic2
inštaliraj si angleški notr
V \Gothic2\_work\Data\Scripts\Content\Cutscene\ si preimenuj OU.DAT v OU.BIN in OU.lsc v OU.csl (če že obstajata taki datoteki, ju zbriši, in potem preimenuj)
potem si skopiraš še nemški crack ki je prišu zraven dodatka Notr in zadeva mora delat.
za igro pa maš opis na igralcu
- consulkhan
- igralec jr.
- hell s angel
- igralec jr.
- consulkhan
- igralec jr.