naloženo mora met verzijo 1.2 pa še nekaj dodatnih map
igralo se bo 19.00 uri
igra pa se deathmatch
za igranje nerabiš cdkeya

le vsem

Ja, na kiri disk si pa inštaliral, C ali D? Kr tukaj pač piše, da moraš inštalirat na C, kr drugače ne najde glavnega menika, ki je bistven za opravljanje.blacksun wrote:Ej folk!!jst imam en problem. Ko zagnam igro mi napise tole: Error Message: "Couldn't Load Default.cfg"
Pol v readme pa je "odgovor" na tale problem, sam se zmeri ne znam zrihtat!!! a kdo ve, kaj je treba naredit??
V readme pise tole:
If you try to run Call of Duty™ and receive the error message, "Couldn't Load default.cfg,” this indicates that the program cannot find the "\main" directory that is essential to its proper function. This error commonly occurs when you install the game with no directory specified. For example, if you choose to install it to a hard drive or partition other than the C: drive (that is, D:,E:, etc.), but fail to specify a folder, the game will install everything to the root of the hard drive and the game will not launch.
If you want to install the game to a hard drive other than the default setting (C: ), please make sure you specify a folder when choosing the other drive (i.e.: D:\Call Of Duty).
pridem, sam šše naslov povej serverjaMilan wrote:Če hoče kdo danes igrat se lahko connecta na 192.168.0.1:28960
igralo se bo 19.00 uri
igra pa se deathmatch
za igranje nerabiš cdkeya![]()
le vsem
luco wrote:pridem, sam šše naslov povej serverjaMilan wrote:Če hoče kdo danes igrat se lahko connecta na 192.168.0.1:28960
igralo se bo 19.00 uri
igra pa se deathmatch
le vsem
jaz trenutno špilam po 10 ur na dan na siolovem strežniku kjer je folk ful slab ampka dober
lahkomax payne wrote:luco wrote:pridem, sam šše naslov povej serverjaMilan wrote:Če hoče kdo danes igrat se lahko connecta na 192.168.0.1:28960
igralo se bo 19.00 uri
igra pa se deathmatch
le vsem
jaz trenutno špilam po 10 ur na dan na siolovem strežniku kjer je folk ful slab ampka dober
kaj lohk poveš IP plis?
1,1 JE BREZZVEZE, JAZ MAM 1,3 PA SO SE MI ZDI 3 AL 2 NOVE MAPE PA ŠE KUMEJ ČAKAM DA SI DAM DOL LASTNO MAPO KI JO BOM SAM NAREDUWhiteWolf wrote:Net spet normalno dela, verzija pa naj bo kar 1.1 ker 1.2 je zanic, 1.3 pa tezi s cdkeyem.
Torej vsak vecer od ponedljeka do cetrtka od 20.00 ure naprej.
ip: 164.8.21.63
dej povej kaj so to studente ker skuz to neki omenjašWhiteWolf wrote:Nocoj po vsej verjetnosti ne bo serverja, ker v studentih zopet ni internetne povezave.
ja, ja sm po besedi ne poznam!Underground wrote:Lolek! Slab kilometer si oddaljen od njega pa ne veš kaj to je! A nikol ne špilaš na igrišču pri šolskem centru košarko al pa nogomet? To so tiste zgradbe na hribu.
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests