Guild Wars
- FloppyTheGod
- vreden igralca
Žalostno je, ko dajete neargumentirana sporočila o tem kako World of Warcraft in Guild Wars sucks pa kako je Lineage 2 ata vseh MMORPG iger.
Da nekej razčistmo:
Guild Wars je Multiplayer RPG in ni MMORPG saj ima elemente od vanilla RPG z dodanim MPjem.
Drugače so pa meni MMORPGji dosti zeh. Edini ki mi je dokaj všeč je World of Warcraft zaradi zelo raznolikeka ozemlja, možnosti, Questi (ki niso samo brezvezni kill monsterjev) ipd.
Lineage 2 pa kot sem sprobal na privatnih serverjih je dosti dolgočasen, zaradi zelo podobnega si ozemlja... Nevem no, mene pritegne zelo lep ozemlje.....
Da nekej razčistmo:
Guild Wars je Multiplayer RPG in ni MMORPG saj ima elemente od vanilla RPG z dodanim MPjem.
Drugače so pa meni MMORPGji dosti zeh. Edini ki mi je dokaj všeč je World of Warcraft zaradi zelo raznolikeka ozemlja, možnosti, Questi (ki niso samo brezvezni kill monsterjev) ipd.
Lineage 2 pa kot sem sprobal na privatnih serverjih je dosti dolgočasen, zaradi zelo podobnega si ozemlja... Nevem no, mene pritegne zelo lep ozemlje.....
boh flopi seveda je guild wars mmorpg!! sploh ve¹ kaj pomenijo konènice..ti si reku da je guild wars online rpg! sej online rpg je mmorpg: masive multiplayer online role playing game! in to je guildwars!! lol ¹e na ¹katlci ki sem jo kupu pi¹e da je mmorpg

- FloppyTheGod
- vreden igralca
- FloppyTheGod
- vreden igralca
- FloppyTheGod
- vreden igralca
sarma wrote:
hahaha kwa pa je s tabo!!!! 4000 sit sem ledou v big bang kranj... nemogoèe da je 8000 sit ker je blo poleti julija 6000 sit
bigbeng maribor, kjer je bil vèasih BOF je cena 8000 sit Rolling Eyes
v igabibi (tisto kaj je povezano z jokerjem) je cena 7100 zni¾ana iz 7999 torej bom reko
kaj je s tabo? Rolling Eyes
ja kwa pa je s tabo???? jz sm dou lepi 6000 sit v bigbang julija...èe so pa zdej zvi¹al v mariboru pa nevem u kreanju je bil ¹e mesec nazaj 4000 sit
- FloppyTheGod
- vreden igralca
shut your pieholes in preverite to:sarma wrote:sarma wrote:
hahaha kwa pa je s tabo!!!! 4000 sit sem ledou v big bang kranj... nemogoče da je 8000 sit ker je blo poleti julija 6000 sit
bigbeng maribor, kjer je bil včasih BOF je cena 8000 sit Rolling Eyes
v igabibi (tisto kaj je povezano z jokerjem) je cena 7100 znižana iz 7999 torej bom reko
kaj je s tabo? Rolling Eyes
ja kwa pa je s tabo???? jz sm dou lepi 6000 sit v bigbang julija...če so pa zdej zvišal v mariboru pa nevem u kreanju je bil še mesec nazaj 4000 sit
http://mantisplus.com/catalog/item.phtml?itemlD=1229542
http://igabiba.joker.si/izdelek.php?men ... elekId=812
Frodo ima prav
a kdo ve kake komande kot so npr /jump...
Plz napište jih!
Aja pa kako se guild nardi =)
Drgač pa igra rules!
Guild Wari so kul!
Questi so kul
Mapa je kul!
Ljudje so kul!
Dobra zgodba!
Pa ne ti men da ni MMORPG.
Ker sm že dost tega prigrov!
WoW,L2,Kal online... Vse to sm igrov in vem kaj pomen MMORPG.
Sam ne ti men

No pa sej ni važno aja pa vaši nicke v igi napište
Killko Masta=v območjo old ascalona(6)
Killko Slo=v območju new ascalon(2 leti pozneje)(20)
Materina Dusica=v območju old acsalona(20)
Fafi Ga=v območju new acsalon(20)
Plz napište jih!
Aja pa kako se guild nardi =)
Drgač pa igra rules!
Guild Wari so kul!
Questi so kul
Mapa je kul!
Ljudje so kul!
Dobra zgodba!
Pa ne ti men da ni MMORPG.
Ker sm že dost tega prigrov!
WoW,L2,Kal online... Vse to sm igrov in vem kaj pomen MMORPG.
Sam ne ti men

No pa sej ni važno aja pa vaši nicke v igi napište

Killko Masta=v območjo old ascalona(6)
Killko Slo=v območju new ascalon(2 leti pozneje)(20)
Materina Dusica=v območju old acsalona(20)
Fafi Ga=v območju new acsalon(20)