Tony Hawk's Pro Skater 4
-
- igralec jr.
- LanceVance
- vsem poznan
a si ze kupu marsovca ka ma cist posebne special trikemesjah78 wrote:dej Jakey ne se z nami zafrkavat
pol pa povej kere tipke morš stisnat
pa das tistga ka ti pihne iz turbine in naredis ene par special trikov se zravn pol pa se mal skaces ko priletis na tla,manuale delas, se slidas po ograjah(aja, special trik za slide pr marsovcu je tq de se ti obrne nazaj in ti strelja iz pistole)pa se cel kup je te sare
sm tisto s kodam mi pa le nehajte tezit ke sploh nism hodu gledat za njih ka je to igrco toqql spilat de jih sploh ne potrebujes
aja pa se to kdo nabre u thps3 na letaliscu (ka so ene ograje pa delas u krogu slide) vec kot 2 milijona
- LanceVance
- vsem poznan
Jezt sm tist prjatu vad Jakey-ja. A materi res ne naberejo štiristo tisoč. Jest sm z enim trikiom tako da podalšuješ trike naj več nabral štiristotisoč. Pri thps3 pa štiri miljone. thps3 sem jest špilu na intiču ka sa me vabral ko prašiči. Zato ker so pri los angelesu v eni minuti nabrali štirimilijonow. Sam enega sem pri ,los angelesu razburil ker sem še eno minuto podalševal trik po preteklem času. zato je zgubil potrpljenje in je zbral nov level še prej kot sem jaz končal trik.

Last edited by AssKicker on 13 Mar 2004 20:31, edited 1 time in total.
I am a mad man, who kicks ass.