Lineage 2
jooooj kuko dobit monster! èist simpl je! ko si nad mislim da level 19 lahko v gludin village nardi¹ quest za wolfa! èe pa hoè¹ zmaja mor¹ pa bit lv 35 in mor¹ do pet managerja u giran da ti da quest! seveda je quest za zmaja veliik te¾jo kokr za wolfa! no èe pa hoè¹ zmaja tamajhnega razviti v velikega more¹ pa imeti 200.000.000 adena in more¹ do ene vilinke izven hunters village! no mislm da sm ti zdej use povedou èe bi rd ¹e kj u zvezi z lineage pa puvej:D:D:D
l.p. sarma:D
l.p. sarma:D
a kdo kle igra na idragon3d?
no če nej me doda na msn in pove kaj narestko ko dubim ta crtitical error
Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file
MSN:primoz.sever@hotmail.com
no če nej me doda na msn in pove kaj narestko ko dubim ta crtitical error
Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file
MSN:primoz.sever@hotmail.com
- Battle Cat
- starejša faca
fak.....kera noobska uprasanja....ahhahahaha....jst mam ze izkusen velik!!!!....na srvrju z 7x rate mam dark elf lvl 400(pol se mi ga pa ni dal vec)...pol pa srvrju z 35x rate mam human mejdzico
(sorser)lvl70...pol mam pa srvr k ma rate 15x elfa lvl 55...pa pol mam se dark elf fighter blade dancer...pa neki priporocam.....usi k boste nardil chara narete punce...vam zagotavlam da bote lazi igral(bote sam punco gledal cele dnece(u rit))hehe...pa se hitrej ti pumagajo.....hehe ce si mrtu al pa ce rabis denar...
morm pa rect da je l2 najbolsa igrca res!!!!!!

- FloppyTheGod
- vreden igralca
ti si caR!OzumA wrote:fak.....kera noobska uprasanja....ahhahahaha....jst mam ze izkusen velik!!!!....na srvrju z 7x rate mam dark elf lvl 400(pol se mi ga pa ni dal vec)...pol pa srvrju z 35x rate mam human mejdzico![]()
(sorser)lvl70...pol mam pa srvr k ma rate 15x elfa lvl 55...pa pol mam se dark elf fighter blade dancer...pa neki priporocam.....usi k boste nardil chara narete punce...vam zagotavlam da bote lazi igral(bote sam punco gledal cele dnece(u rit))hehe...pa se hitrej ti pumagajo.....hehe ce si mrtu al pa ce rabis denar...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Battle Cat
- starejša faca