Need For Speed Underground 2
no če ne veste kaj sm mislu poj pa raje ne jokajte !!
Mislu sm na svoj avto , zato tolko dnarja !
Mislu sm na svoj avto , zato tolko dnarja !
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
ja tokrat je mene mal zaneslo ko sm ga napeesdiv...KingpiN wrote:pa vsi hočte da bi blo več novih uporabnikov na forumu, sj jih nemore bit če vse tako zjebemo,....

ajde, kista
Nobody is perfect. I am nobody. 

No dobr dečki & deklce kaj se bomo pogovarjal zdej ??
Aja vsaj take predelavi bi lahko naredil , kakor pri street legal racing redline , kjer se zabiješ pa polovico avta ni pa mašine lahko predeluješ , štelaš turbine , kolk gre NoS noter v motor , bate menaš , bloke , izpušne lonce !!
Premontiraš lahko cev avto razen školke ( če veste kaj to pomeni ) karoserije po slo !!
Aja vsaj take predelavi bi lahko naredil , kakor pri street legal racing redline , kjer se zabiješ pa polovico avta ni pa mašine lahko predeluješ , štelaš turbine , kolk gre NoS noter v motor , bate menaš , bloke , izpušne lonce !!
Premontiraš lahko cev avto razen školke ( če veste kaj to pomeni ) karoserije po slo !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
kva pa štelaš a , pri streetu si lahko dal na poltovorca od špotnega montizerje , diske pa 22 colarce , zamenov mašino , bate , glavo ..... ter še veliko drugega !!
Si šel pred predelavo dirkat komej do 150 , po predelavi za šalo malo čez 300 , pa vsaj poškodbe se ti vidijo , gume počijo , se obrabijo , motor je obrabi , če ga preveč nažigaš se uniči ...
Si šel pred predelavo dirkat komej do 150 , po predelavi za šalo malo čez 300 , pa vsaj poškodbe se ti vidijo , gume počijo , se obrabijo , motor je obrabi , če ga preveč nažigaš se uniči ...
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
sam v vožnji in progah pa mene ni zadovolil , še posebej ker igram na tipke !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
mah,ful je bil pa v tem zanic!zato ni bil kej prevec popularen!nedokoncan spil,sam predelave pa so bile res super,boljs kokr pa v undergroundu enki in kokr kaze tut dvojki!poln patchov je zdj na voljo za street legal,pa se vedno izhajajo!poln je bil napak,cesar pa,roko na srce ni underground,ki ima le nekaj pomankljivosti,vsaj v demu,pri igralnosti,predvsem pa me moti,ker ni poskdbenega modela!!!!!!!
pa tut predelave me niso prepricale,vsaj v filmcku ne!premal obsezne so!sam pocakmo izid!

pa tut predelave me niso prepricale,vsaj v filmcku ne!premal obsezne so!sam pocakmo izid!

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
evoti sm jo že mal zmanjšov !!
Sicer pa naslednjič uporabi slikarja za zmanjašnje slik !!
Sicer pa naslednjič uporabi slikarja za zmanjašnje slik !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si