Ja mislim da sm vse naredu. Ker mi na mapi vse kaže kot da sm vse naredil. Nobene hiše (tuja mafijska družina) vse so moje, hotelirje sm vse obdelal, varne hiše vse kupljene....tako da res ne vem kaj naj naredim
Komaj čakam da naredite da mi pol poveste kako ste naredili
Bom še mal poskusil sam res se mi ne sanja kaj naj bi bilo
Pa še nekaj glede igre na sploh. Edino kar mi je v oči padlo je to da so bili prostori mafijskih družin enaki. Samo drugi ljudje drugače isti prostori. Tako da sm že na koncu špila vedu kje kdo stoji pa kje ga moram čakati. Pa še to....full je dolgočasno k moraš hoditi od enega hotelirja do drugega....moglo bi biti malo več akcije.....na koncu se prav dolgočasiš
Res lahko bi malo drugače zapeljali igro pa bi bila 1A
Sej postavitev pa to vse okey sam kar se pa tiče vznemirjanja pa kratkomalo dolgočasno Se mi zdi da se je pri Mafiji več dogajal
hm....godfatherja sm si dol potegnu....men je ¹pil carski!!! mejbi zato ka sm najveèji ljubitelj filma the godfather. ful je dobr...bol¹p ko pri mafiji...pri mafiji èe koga ustreli¹ pade po tleh ko en hlod. tu se pa prou slegne po tleh pa lahka ga usmrti¹ na dobre naèine.... carski ¹pil
jst rečem tko mafia je odličn špil, godfather pa dobr in med njima je pač razlika ki je bla za pričakovati da ea-jevci ne bojo nardil igre na nivoju mafie