Lineage 2
sam res ....p#### skos neki l2 kritizeras....pa tist wow si u rt zatlac p#### ena.......ce ti pac l2 ni usec pejt ke pisat k se puguvarjate u wow...aja sej res...zadne cajte se sam u l2 puguvarjamo(k je skos pisana)...hm pa puglejmo kuko se pise u wow....aja wse vidm nc..zato pa nm tezis...p####......sam puglej kok postou je na wow ...kok pa na l2...lol....se pr gotik je vec napisanga.....lol
lp
lp
em malo probaj na mapi elmore!!!! folk je skos sam u aden svetu razn ¹kratki pa orkci ka so pd lvl 20!!! mislm da so u mithril mines ful bombe!!! uu aja sej res pejt vn iz adena pa bo¹ vidu ene p#### majhne tm lvl 46 eni silenosi sam ka je gm dau zravn ¹e ene 10 silenosou ka so lvl 80!!!zih je dojeu da tm najveè folka prek walkerja levela pa je butnu mal bad ass motherfuckers:D:D:D:D
i am lineage 2 g33k
zto...k WoW topic je pa še frišn pa ga ni nbedn odpiro.....zto k mi pač nismo take budale da mi na kur.čevih privatnih srvrjih špilali k sm jst zdj tut šo na originalca bmk!!!! za 7k ti kr powm da wow še vseen pwna lineage 2 ..zto k je dovgocajtn...a mate kj raidov...a mate kej eventov....ka mate guild k ma 21.000 članov sam tih mi bot u popularnosti
aja a gdo zna pr l2w gulfat??jz sm vidu enga cheaterja iz rusije pa mi je dou 500.000.000 adene!! p#### sm kuj kupu res hudo upremo sam pol mi je zmenkal fedra pa sm hotu kupt zmaja pa sm prodou uso upremo pa kupu zmaja pa sm zdej spet broke!!!!!!! aja pa ¹e parkrat sm naredu dark screamerja!! pa parkrat sm ga unièu z scrolli za pobol¹at uro¾je!! èe gdo zna cheatat nej plzz puve :D:D sam vem da boste usi rekl da neznate.
i am lineage 2 g33k
n če si ž tk glasn....ttale sobe je u primerjavi s cityju 1:100.....pa tole je sam en dev Stormwinda...capital city of humans...lga sam ne ti mn kerih je več
http://zanath.free.fr/jeux/wow/WoW_190
n slika je prevlka da'b jo lehk objavu...sam si poglej n00b
200 playerjov na 5 kvadratnih metrov tm jih je blo pa 100 na 20 metrov lololololololo sam tih mi bota vid2 lineage 2 lahk nvm ka si še zmisli k še vedno suxa....zto k ma sliko pregrdo pa vse je kvadratkasto...pogovorni okni...itd.
http://zanath.free.fr/jeux/wow/WoW_190
n slika je prevlka da'b jo lehk objavu...sam si poglej n00b
200 playerjov na 5 kvadratnih metrov tm jih je blo pa 100 na 20 metrov lololololololo sam tih mi bota vid2 lineage 2 lahk nvm ka si še zmisli k še vedno suxa....zto k ma sliko pregrdo pa vse je kvadratkasto...pogovorni okni...itd.
ja fak vatras sam ti si noob resno!! pa a ti nevid¹ da je tm mal folka skupi sam!!!!! p#### pr castle siege si lahk na moji sliki pugleda¹ je dost veè folka!!nabau se ¹pegle!!!!!!aja pa tista slika ka sm jo dou gor je mau folka za castlesiege!!ka sm biu jz na enmu jih je blo 3 krat veè!!
i am lineage 2 g33k
a dej skamp... vsaj od c3 bi dal screene, ne pa od c2(ki je čist suxorski proti c3) ... sicer pa če greš v dion ali aden, kjer ma folk trgovine... tuk je folka, da ti špil šteka tud na dobrih compih... v giranu je pa tok folka skoz, da so tam prepovedane trgovine!!(l2w) =)
Vatras: tok folka je zate velik? tuk jih maš v l2 na začetku tistih noobov, ki so komej začel igrat pa so na spawnu
Sicer pa mi je sošolc, ki geeka wow na uradnem serverju pa ma nek epic equp(važič) kazal muvije pa to, kako so kakšnega bossa tolkli... nič posebnega ni bilo... sam način igranja je tam boljši. to je vse
Vatras: tok folka je zate velik? tuk jih maš v l2 na začetku tistih noobov, ki so komej začel igrat pa so na spawnu
Sicer pa mi je sošolc, ki geeka wow na uradnem serverju pa ma nek epic equp(važič) kazal muvije pa to, kako so kakšnega bossa tolkli... nič posebnega ni bilo... sam način igranja je tam boljši. to je vse