jaja....opis je bil v Jokerju 144 in je fasu oceno 90Jenky wrote:Neki sta dva nardila en flight simulator z odlično grafiko, kjer z jadralnimi letali letaš čez Slovenijo.

dobr no, nimamo vsi vez iz Zootflyja...ArYeS wrote:Vidim da tu folk nima ravno pojma o GameDevelopmentu
Lahko povem da Hollow ni šel po gobe, ampak je na pavzi in bo izšel kasneje, to so moji podatki od frenda ki dela pri ZootFlyu.
Ni vse tko simpl kot si eni prestavljajo, v tem so kar zahtevne stvari, jaz sicer sem sodeloval pri izdelavi nekaj amaterskih iger kot artist (predvsem 3D). Naredil sem nekaj malega grafike za mod za Far Cry (Parallel Future).
Naredil sem nekaj malega grafike za mod za Far Cry?ArYeS wrote:Vidim da tu folk nima ravno pojma o GameDevelopmentu
Lahko povem da Hollow ni šel po gobe, ampak je na pavzi in bo izšel kasneje, to so moji podatki od frenda ki dela pri ZootFlyu.
Ni vse tko simpl kot si eni prestavljajo, v tem so kar zahtevne stvari, jaz sicer sem sodeloval pri izdelavi nekaj amaterskih iger kot artist (predvsem 3D). Naredil sem nekaj malega grafike za mod za Far Cry (Parallel Future).
sedaj mi pa povej en mod k je legaln....to je biu point...Anonimen wrote:sedaj mi pa povej en mod k je za plačatmad_s wrote:Kokr js vem, odvisn od legalnostiAnonimen wrote: mod pa kakor jest vem ni za nabavt kajne
MODification...popravek.mesjah78 wrote:ok sam ''mod'' pomeni v slovenščini ''dodatek''...
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests