Euro 2004 fuzbal
mislm res je za en k****!!!skoda tvojga cajta in veselja do eura;ta spil vse pokvar!ful je zanic!EJ NE JE VLECT Z NETA!recem vam,vsem ki je se niste,pa jo nameravate potegniti dol!jaz je ne zaigram za nic na svetu vec!preostane nam pro evolution al pa eleven 7,k ga se nimam,ampak ga kmal dobim! 

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
- Košarkaš
- vsem poznan
ze trikrat povedano, pa vseno TOLE JE SVETOVNI NATEG!

NBA live 2005-->Pobiramo prijave za online turnircek 1:1.
http://basketforum.4.forumer.com/index. ... #entry2791
http://basketforum.4.forumer.com/index. ... #entry2791
ja ok sorry....sm pozabil še dodat.....vsi nogometi od EA Sports sucks....edino kar mi je blo všeč je pri FIFI 2004 izvajanje kotov in prostih strelov....Aragorn wrote:tukaj teče tema o igri ne o prvenstvu
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
No končno sem dobil Euro 2004 in morm rečt da je dober špil. Igra se velik velik bolše kot Fifa 2004 (več kontrole nad igralci, boljša odzivnost, nove poteze, itd.). Seveda igralnost še ni dosegla raven PES3 ampak je v primerjavi s Fifo04 skoraj kot dan in noč.
Igralni načini so pa itak zakon. S tem mislim kvalifikacije za Euro 2004. Lahko se igrajo prijateljske tekme, lahko se zbira med 40 nogometaši, pa še kar nekaj finih dodatkov.
Če me je fifa04 razočarala (tudi zarad PES3-ja), potem lahko mirno rečem da me Euro04 nikakor ni!
Igralni načini so pa itak zakon. S tem mislim kvalifikacije za Euro 2004. Lahko se igrajo prijateljske tekme, lahko se zbira med 40 nogometaši, pa še kar nekaj finih dodatkov.
Če me je fifa04 razočarala (tudi zarad PES3-ja), potem lahko mirno rečem da me Euro04 nikakor ni!

js se popolnoma ne strnijam s tabo....sem ga igral in me je zelo ma zelo razočaral...in še v Jokerju so ga opisali za slabega...da je čista kopija FIFE 2004
It´s in the game!!!
Sej vsak ma svoje mnenje. Jst na joker ne dam dosti. Igro sem pač sam preizkusil in mi je všeč. Dejstvo je (to sem pač opazil) da se igra bolše kot fifa, ker imaš več kontrole nad igralcem. Drugače pa logično da je kopija, saj bi težko razvili čisto novo kopijo v pol leta, če še v celem letu ne morejo (razlike med fifami posameznih letnic so majhne).LeBron wrote:js se popolnoma ne strnijam s tabo....sem ga igral in me je zelo ma zelo razočaral...in še v Jokerju so ga opisali za slabega...da je čista kopija FIFE 2004
Men je všeč in jo bom gotvo preigraval dokler se je ne naveličam.

o kva ste vi ludi!to je tok beden spil,da ni vreden prebite pare!!!a ste probal winning eleven 7?no ja,mogoce bo kdo rekel da je eleven 7 kopija pes-a 3,ampak tu gre za odlicno kopijo!tale euro je pa KLUMP!skoda da ma ea se licenco,sam baje bo s fifami konec!vsaj izpod prsov ea-ja!baje je konami kupil licenco!a,kako se vam to zdi,kul a?!!
LP,Dani
fuzbal
Ejga a ti že mr maš to igrco 

- FloppyTheGod
- vreden igralca
fuzbal
Ejga sej mene tut wen meče
ta igrca je mav
ta igrca je mav

fuzball