Gothic II
- Innos-warrior
- vseznalec
- consulkhan
- igralec jr.
- consulkhan
- igralec jr.
- Innos-warrior
- vseznalec
kje je marcos pr gothic2?
prosm iščem marcosa v valy of the mins pa piše da ga moram tuki nekje najdt ce gdo zna povedat kje je al pa i na zemlevidu obkrož kje je pleas rabm nujno pomoč !!!!!!!!!!!!!!!!!
coooooooooool
kje je marcos pr gothic2?
kje je marcos prosim pomoč naj mi gdo pove kje naj gram al pa mi nekak na zemlevidu od valy of the mins obkrož kje je ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nujna pomoč
coooooooooool
- Innos-warrior
- vseznalec
kje je marcos pa lee
ja tm mi piše da je marcos ve kolk je ora v 3 kampu pa ga ni tm pa pise da je su proti tja pa sm pogledu use možne poti pa ga ni pa neki sm pisu kot kode da mi ga pokaže pa nedela zato še vedn nevem kje je ta čllovk lee tut nevem kje je pa rabm nujno pomoč brez tega ne dobim eye of inos in ga rabm pleas pomagite!
coooooooooool
- Innos-warrior
- vseznalec
- Innos-warrior
- vseznalec
Evo tule imaš zemljevid, samo 2x klikni in se ti bo odprl večji.Videl boš označevo leseno hišo.Tja pejt pa za tisti hišici je na levo takšna votlina in notri je marcos.Če ti še zdaj ne bo uspelo pa povej pa ti bom poslal screenshot!
mapa:
Lp, Innos-warrior
mapa:

Lp, Innos-warrior
I bless you in the name of Innos! May the lord's fire burn in your heart and give you the strenght to act acording to his justice!
- tispapeder
- vsem poznan