Ta prav se je oglasu ja......vi ste vsi tolk pametni da vam kr škodi.h3ck3r wrote:Zdaj me pa poslušaj-->nekateri rajši pomagamo drugim userjem pri kakih problemih s cod-om ne pa da pospammamo cel forum...pa če prideš kam v bližino konjic te bom poisku pa te prebuhal ko merjasca...
Cod 2- Call of duty 2 -uradna tema
- consulkhan
- igralec jr.
- consulkhan
- igralec jr.
Kaj mislš da si prokleta p#### pofukana, sam poglej to temo idot http://www.igralec.si/forum/viewtopic.php?t=5744, pa povej vsem kolk ti rad pomagaš k*****, pa nevem kdo me bo odstavu, ker tebe bi mogl 10x potem.h3ck3r wrote:Hahahače sem slučajno prej predlagal,da naj kdo odstavi pokija (kar seveda ni možno XD) pa conzula naj prosim da naj noben ne usliši moje želje ker tole postaja za umret smešno ^^
Nimaš tri čistih v glavi pol pa govoriš da drugi spammajo pa ti glih tko spammaš ker vsak ko nekdo napiše idiotski post morš pol še ti napisat da je retard pol si pa ti isti.

Smejim se da se jočem zraven...tista tema je bila en velik crap če še ne veš
"Že ima kdo mogoče narejeno seminarsko nalogo.." (naslov pozabil). Smisel teme? Če vidiš kakšen smisel v njej ti pridem spucat šuhe 
And here we are-->smart people use Google! Ne rečem,da sem sedaj "Smart zaradi tega ker uporabljam omejeno zadevo. Ampak da si folx na googlu ne more najti niti osnovnega podatka o tem pa o tem je pa tudi smeh...In potem še Galadriel začne z svojimi "Poglhey malo po brskhalnikih ali pa pojdi na zavarovalnhico pa tam vprash" idiotskimi posti,kaj potem dobiš? Sam sem povedal v temi kar si mislim in forum je zato,da izražamo svoja mnenja mar ne?
In s tme sem mislil povedati Galadrielu,da me njegovi posti živcirajo. Še čudno,da si frodotu ne upa nihče nič rečti 

And here we are-->smart people use Google! Ne rečem,da sem sedaj "Smart zaradi tega ker uporabljam omejeno zadevo. Ampak da si folx na googlu ne more najti niti osnovnega podatka o tem pa o tem je pa tudi smeh...In potem še Galadriel začne z svojimi "Poglhey malo po brskhalnikih ali pa pojdi na zavarovalnhico pa tam vprash" idiotskimi posti,kaj potem dobiš? Sam sem povedal v temi kar si mislim in forum je zato,da izražamo svoja mnenja mar ne?

Troll, troll, troll your post, Gently down the feed.
Merrily, merrily troll along, A life is what you need!
- consulkhan
- igralec jr.
Heh se nebom več spuščal v eno kurčasto debato o spammanju. Edino kar bom še povedal je da je pok1yoyo en velik bedak. Double posti ter žaljenje,spammanje to je to! Z drugimi pa nimam pripomb...
Nazaj na temo...
Nazaj na temo...

Hahahaha takole pa se že dolgo nisem nasmejal...
pa ti sploh veš kaj je tič? Dvomim xD Tempirana bomba? hihi take besede pa slišiš samo iz ust 12 letnikov,ki nimajo pojma o ničemer...tako da bodi raje tiho...oz tyho ko sm0 zhe pry them...

Re: Cod 2- Call of duty 2 -uradna tema
js mam problem.
k hocm snipo umirit mi da eror pa k me granata zadane.
sm ze 10 reinstaleru pa ni hotl.
a lohk kej dobim za zdownloadat da nebo vec
help me!
k hocm snipo umirit mi da eror pa k me granata zadane.
sm ze 10 reinstaleru pa ni hotl.
a lohk kej dobim za zdownloadat da nebo vec
help me!