Cod 2- Call of duty 2 -uradna tema
- white king
- starejša faca
Šev sm tudi na njihovo kre_ _ _ _ _ o stran www.evebalance.com al neki takšnga če bom našu kakršn koli podatek o tem ampak ni blo nč skratka če ve gdo uzrok tega problema ozeroma če ve rešitev tega problema ga prosim če mi lahko pomaga odstrant ta problem.

- white king
- starejša faca
- consulkhan
- igralec jr.
- white king
- starejša faca
Aja pa ne sej to je problem k si na xfire zberem server pol pa k igram mi pa po nekej minutah vrže vn sej če grem na une serverje u igri mi kkšn dela čene pa napiše key in use please try again later nism lih dobr u angleščini zato nevem če sm prov napisu ampak sej boste razumeli po mojem drugač pa k sm u igrinem serverju seprav k si server zberem u igri in če mi že dela pol mi nevrže vn.

- white king
- starejša faca
Zdaj me pa poslušaj-->nekateri rajši pomagamo drugim userjem pri kakih problemih s cod-om ne pa da pospammamo cel forum...pa če prideš kam v bližino konjic te bom poisku pa te prebuhal ko merjasca...
white king v igri nikar ne izbiraj serverjev!
bo bolje,da greš ubavt kak all seiing eye (ne vem če je prav napisano) ali pa xfire pa tam gor igraš
Ta dva programa imam še najraje od vseeh. Čeprav ne igram cod. Sicer je pa all seing eye bolj kot ne en crap. Vsaj z moje strani. Imel sem eno kopico iger,ki bi mi jih moralo pokazati na seznamu pa mi jih ni. Tako da raje priporočam xfire
Pokijevo mnenje pa lepo ignoriraj 
white king v igri nikar ne izbiraj serverjev!

Troll, troll, troll your post, Gently down the feed.
Merrily, merrily troll along, A life is what you need!
- __________
- vseznalec
Ahh nima smisla.
Sem že prej povedal white kingu da naj druge programe uporablja. Torej sedaj spammaš TI ine ne jaz! Budalo socialno.daj si mleko obriši okol ust.
Očitno je "spam" edina fraza ki jo premorejo tvoji opičji možgani
In potem naj bi bil ti tista čudežna oseba,ki ne dela double postov pa pomaga drugim? Daj ti samo ponavljaš iste poste od drugih samo zaradi ranka. In nikar mi ne reči da te đoker muči zanj. Btw kdo pa sedaj crkuje od smeha?
Sem že prej povedal white kingu da naj druge programe uporablja. Torej sedaj spammaš TI ine ne jaz! Budalo socialno.daj si mleko obriši okol ust.
Očitno je "spam" edina fraza ki jo premorejo tvoji opičji možgani

In potem naj bi bil ti tista čudežna oseba,ki ne dela double postov pa pomaga drugim? Daj ti samo ponavljaš iste poste od drugih samo zaradi ranka. In nikar mi ne reči da te đoker muči zanj. Btw kdo pa sedaj crkuje od smeha?

Troll, troll, troll your post, Gently down the feed.
Merrily, merrily troll along, A life is what you need!
- white king
- starejša faca