RTL skispringen 2004
- stiffmaister
- starejša faca
mene pa zanima zakaj mi ven meče igro če naštimam samo na 1 procent detajle. sej resolucijo
mam na 1024 pa vreme mam tud naštiman in to vse dobr dela sam ne morem naštimat gledalcev
in dreves. oziroma naštimam lohk vendar mi zaradi tega vrže ven. pol mi pa napiše
could not create render-to-texture effects.
mam na 1024 pa vreme mam tud naštiman in to vse dobr dela sam ne morem naštimat gledalcev
in dreves. oziroma naštimam lohk vendar mi zaradi tega vrže ven. pol mi pa napiše
could not create render-to-texture effects.
- stiffmaister
- starejša faca
- stiffmaister
- starejša faca
The original ski2004.exe in the installation listing is to be overwritten with the gepatchten ski2004.exe. In order a risk to die do not recommend we of the original ski2004.exe a backup copy to make
Sm ni čist ql to sm prevedu z prevajalnikom iz nemščine v angleščino.
Sm ni čist ql to sm prevedu z prevajalnikom iz nemščine v angleščino.
Overseas, yeah, we try to stop terrorism
But we still got terrorists here livin'
In the USA, the big CIA
But we still got terrorists here livin'
In the USA, the big CIA
- stiffmaister
- starejša faca
- stiffmaister
- starejša faca
- stiffmaister
- starejša faca
-
- igralec jr.
Mogoče bo čez nekaj časa na tej strani kakšna koda za RTL SKI JUMPING 2004. Igre še nimam, nameravam pa jo kupiti.
Aja pa naslov:
www.ggmania.com
Ko si na strani klikneš CHEATS pa začetno črko igre (npr. R) pol ti jih pa izpiše, pa klikneš na naslov igre, pol si pa dol daš, pa daš v file kjer je igra inštalirana, pa s programom (največkrat) zaženeš igro.
Lp
Aja pa naslov:
www.ggmania.com
Ko si na strani klikneš CHEATS pa začetno črko igre (npr. R) pol ti jih pa izpiše, pa klikneš na naslov igre, pol si pa dol daš, pa daš v file kjer je igra inštalirana, pa s programom (največkrat) zaženeš igro.
Lp