!HELP!Napiše pošlji ne pošlji ko vstavim cd
!HELP!Napiše pošlji ne pošlji ko vstavim cd
Ful me zanima ke naj naredim ko mi napiše pošlji ne pošlji ko vstavim cd al pa ko kliknem instal mapo! Igrce sploh ne morem inštalirat! To mi napiše pri Flight simulator 2004. Če kdo ve kaj morem nared naj prosim napiše! To se mi je že dogajalo ampak kome po inštaliranju! Samo tisto sn že pogrunto, tega pa ne vem. Takda naj mi prosim nekdo pomaga!
- hell s angel
- igralec jr.
Še vedno ne vem!
1. Se ne derem!
2. Nijam dovolj dnara da bi si kupo original
3. To ne deluje!
2. Nijam dovolj dnara da bi si kupo original
3. To ne deluje!
- __________
- vseznalec
- hell s angel
- igralec jr.
Razčefuk na forumu, ki je bil se Februarja tole leto nekako ok... A teb ni jasno, clovk ?! Forum ni obvezn kot school, torej ni ti noben dolzn pomagat, sam srecen si lahko, če ti kdo kaj pove ! ! Nimaš se ti še pol nobene pofukane pravice dret v enga, ki ma še tok volje da bo takmu retardu kot si ti sploh drek polagal jebemti mater . Ima n00bov na mojforum.si , tm si poisc en fuckin' forum pof#### pa spammaj pa zali kok te je volja jebemti majku !
Zdaj pa klik na X v zgornjem desnem kotu ekrana , pof#### zabar , pol pa mrs mal na luft sj se ti vid da sam gnijes za kompom ...
lp, Hell's Angel
Zdaj pa klik na X v zgornjem desnem kotu ekrana , pof#### zabar , pol pa mrs mal na luft sj se ti vid da sam gnijes za kompom ...
lp, Hell's Angel
- tispapeder
- vsem poznan
probaj zaženit z zaženi al pa dodaj ali odstrani programe. pa dawnloudi si z interneta kak program za inštalirat! men se je naredlo pri Heroes petki, ko pa sem si dol potegnil, je šlo
(mislim da se programu reče demotools ali nekaj takega)
(mislim da se programu reče demotools ali nekaj takega)
psihopat, jaz sem mali psihopat, če ne boš previden, te zgrabil bom za vrat! (to ni osebno, le za hec)
- tispapeder
- vsem poznan