Gta San Andreas Multiplayer

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...
Locked
Don sebay
starejša faca

Gta San Andreas Multiplayer

Post by Don sebay » 01 Jun 2006 07:51

Gta San Andreas Multiplayer, je online igra, ki so jo posodobili pred kratkima 2 tednoma (Posodobijo 1X na leto). Če igrate san andreas, si lahko delite svoje znanje tudi z drugimi soigralci, lahko pa tudi ne :wink: . Do določenega "playerja" stopite in pif paf puf- je že mrtev na tleh. Zatem dobite njegov denar, s katerim si lahko kupite novo orožje ter armor ali pa se poslastite s slastimi hamburgerji, kateri vas pozdravijo. Na začetku si lahko izberete človečka (ni jih malo in so tudi meddrugim glavni junaki igre) ki ima na določenem ozemlju določeno osnovno orožje. Tega orožja vam bo malogdaj zmajnkalo, saj imate dosti municije ter vam se znova napolni ko vas ubijejo. Lahko si naredite tudi "gange", brez omejitev. Vse to in še veliko drugega. Ko si downloadate igro, boste morali (če jih boste imeli mi javite tukaj na forumu) verjetno težave, saj to ni za začetnike, ki znajo samo dvakrat klikniti na ikono igre. Vendar če vam uspe boste prišli v program. Tam si boste dali ime ter si izbrali server, ki ima različna ozemlja (los santos, san fiero, las venturas, country) in tako si boste enega izbrali ter začeli z igro. Tudi server si lahko (ko bom odkril kako vam povem) naredite popolnoma svoj. Tam se potem neglede na ime imenujete "ADMIN".

IGRO SI LAHKO DOWNLODATE NA http://www.sa-mp.com/ KLIKNITE NA DOWNLOADS IN ZAČNITE IZBERITE OKENCE TER SI ZDOWNLODAJTE.

OPOZORILO: PRED DOWNLODANJEM MORATE IMETI NAMEŠČENO IGRO SAN ANDREAS.

V PRIMERU TEŽAV MI JAVITE NA TEJ TEMI.
Watch me on my way of succes!

kill_all_lamers
vseznalec

Post by kill_all_lamers » 01 Jun 2006 13:54

reči mami naj ti kupi očala...

piši v že obstoječo temo o gta SA MP (4 vrtice nižje)
http://www.igralec.si/forum/viewtopic.php?t=4433

Locked