Mafia
Mafia
Kaj si mislite o Mafia:the city of lost heaven?
+
Naj igre od 2000 dalje
+
Naj igre od 2000 dalje
-
- n00b
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
ja pr mafiji mi gre na jetra k s thomsonom strelaš pol ure da ubiješ mafijca z škifarsko pa tri krat vstrelaš pa ga ubiješ!!! avti grejo pa ko traktori res pa je da ima mafia prednost pr tem da se moreš najprej naučit avte krast!!! pa mal ko boš hodo ob kaki bajti boš vido da je vse nekak čudno ko pa smo že prtem pr GTAju loh kopuješ bajte!! grafika pa mi je čist všeč! da ne omenjam kaj o škifariji avto voziš pa te oni škif ko ni v avto točn vid kolk voziš kada so že takrat imeli radarje!!! sploh pa na ladjo ne morš pa se vseen vozi okol!!!
če bi mel še več časa bi z veseljem še razpravljal kakšne napake so pr mafiji poleg tega tud GTA ni brez napake!!! da ne boš mislo da sam zagovarjam gta kr pr gtaju ko si čist na začetku pa ko se en stari meni po telefonu je telefon ogromni pa pr gtaju loh tud k**** bašeš v avte po sexsu zgaziš
k**** pa je !!! tak da men sebn je GTA bolj všeč!!! mogoč pa bo mafia 2 res bolša od GTAja in vrjetn tud bo! sam ko bo nov GTA se mi že dozdeva da bo mafia veliko veliko slapša!!! ne vem bomo vidl!!!GTA JE ZAKON

k**** pa je !!! tak da men sebn je GTA bolj všeč!!! mogoč pa bo mafia 2 res bolša od GTAja in vrjetn tud bo! sam ko bo nov GTA se mi že dozdeva da bo mafia veliko veliko slapša!!! ne vem bomo vidl!!!GTA JE ZAKON
joj, ne morm več gledat vaših brezveznih postov, ko primerjate mafio pa vice city. taka dva špila ne morš primerjat razn po grafiki in igralnosti. vsaka ma svojo zgodbo in vsaka se dogaja v različnem času kar tudi pojasni avte in njihove hitrosti.
bOy; noben špil ni brez napake, poleg tega pa je mafia tudi starejši špil, okoli 1 leto tak da prosim. ne z takimi brezveznimi pripombami!!!
bOy; noben špil ni brez napake, poleg tega pa je mafia tudi starejši špil, okoli 1 leto tak da prosim. ne z takimi brezveznimi pripombami!!!