Pomoč pri FIfi 2004
Pomoč pri FIfi 2004
Oj!
A mi lohk kdo pomaga da bom lohk tud v Team Magmentu kupovov igralce ker jih ne znam ampak hočem met realne ekipe.
Prosm za pomoč!
A mi lohk kdo pomaga da bom lohk tud v Team Magmentu kupovov igralce ker jih ne znam ampak hočem met realne ekipe.
Prosm za pomoč!
Juve 4ever!
Re: Pomoč pri FIfi 2004
ne govorim ljubljAnski!!!!!
- dobrovoljcek
- n00b
fifa 2004 gol
A mi kdo pove kje pogledaš skoz tekočo sezono kater strelc si,in kateri si po kartonih.Tk da vidiš vse igralce lige ki so dal gol,kot pr fifi 2003.Sej vem,tisto da pogledaš pod "stats",sm tm vidš sm vsak klub posebej!
Naj kdo pove,če ve.
Naj kdo pove,če ve.

Hir Aj Kam Hir Aj Go!
- dobrovoljcek
- n00b
Zakaj mi patch pr fifi 2004 ne dela,mislem mi dela sm polovico,ne dela mi uno za tipke nastavlat,sej pride mi not sm pol pa n morem nič nastavlat tipk!Pa čeprav sm ga potegnu dol s strni od EA-ja,tm ka greš na prvi CD na "ckeck for updates" in sm tud k mi je napisal "dawnload sucesfully" še počaku pol ure.Mam ISDN povezavo pa sm raj mal počaku d bo za zihr.To bo to,zaenkrat!
Hir Aj Kam Hir Aj Go!
ne igralce lahko kupuješ od začetka ampak moraš upoštevat prestopne roke, ki so poleti (od konca sezone do konca septembra se mi zdi) in pozimi (samo januar)grandovc wrote:kdor pa ne zna prostih strelov pr fifi strelat je pa tupac. igralce kupvat med kariero lahka pa šele u drugi sezoni tak da prtisneš player bio potem pa prtisneš buy this player.