The Godfather
- white king
- starejša faca
- hell s angel
- igralec jr.
pa dej no! sej to smo povedal če nimaš originala je to zašita! tega nouš razbil idi pa si kupi original. sicr pa jas sem že don aja pa zdej bom kmal don of NYCcrack wrote:jaz se že celi cajt za godfatgera sprašujem kako ven z avta am pliss lahko kdo pove če ve kdo al pa zna plis![]()
![]()
![]()
Watch me on my way of succes!
- hell s angel
- igralec jr.
Pozdravljeni vsi skupaj
Jest pa mam en problem. No jest sm pri Godfather-ju čisto že na koncu....no težave pa so sledeče
:tam kjer ti piše OBJECTIVES
:arrow mi piše Durchase all Safehauses
Sam meni vse kaže da sm kupil varne hiše (zelene hiše-kuplene, oražne pa pomenijo da niso kuplene) Sam jest vidim sam zelene hiše...tako da sm vse kupil....res ne razumem
Earn all execution styles
Ja okey sam razumem sam kako nej to izvedem? Nasprotnikov ni več (4 mafijske družine-sm se jih znebil) A nej to naredim nad navadnimi civilisti? Sej to mi je jasn bo že ne kako sam za prvi problem pa mi res ni jasn.....
Become Don of NYC
Ja kako pa nej postanem, če pa sm vse "ubil" moje nasprotnike in njihove posle vzel pod svoje okrilje? Res na časa ma čudne zamike ta igra....sploh ne vem kaj nej naredim....pa kako
Moji občutki so pa taki: MLAČNI
Zakaj?Ker sem pričakoval res hud špil sam sm razočarn.Mafija je bila po mojem mišljenju boljša skoraj v vseh pogledih
Pa še original sm kupil, ti šment
Pa še to: overall games progress 88,5% Če to kaj pomaga?
LP

Jest pa mam en problem. No jest sm pri Godfather-ju čisto že na koncu....no težave pa so sledeče

:arrow mi piše Durchase all Safehauses
Sam meni vse kaže da sm kupil varne hiše (zelene hiše-kuplene, oražne pa pomenijo da niso kuplene) Sam jest vidim sam zelene hiše...tako da sm vse kupil....res ne razumem

Ja okey sam razumem sam kako nej to izvedem? Nasprotnikov ni več (4 mafijske družine-sm se jih znebil) A nej to naredim nad navadnimi civilisti? Sej to mi je jasn bo že ne kako sam za prvi problem pa mi res ni jasn.....

Ja kako pa nej postanem, če pa sm vse "ubil" moje nasprotnike in njihove posle vzel pod svoje okrilje? Res na časa ma čudne zamike ta igra....sploh ne vem kaj nej naredim....pa kako
Moji občutki so pa taki: MLAČNI
Zakaj?Ker sem pričakoval res hud špil sam sm razočarn.Mafija je bila po mojem mišljenju boljša skoraj v vseh pogledih

Pa še original sm kupil, ti šment

Pa še to: overall games progress 88,5% Če to kaj pomaga?

LP
remember: it can always get worse!
- kill_ya´ll
- vseznalec