Skateboard Park Tycoon 2004 Back in the USA
Skateboard Park Tycoon 2004 Back in the USA
Skateboard Park Tycoon 2004 Back in the USA!
a jo gdo igra?
a jo gdo igra?

- anzekop
- vseznalec
- Location: mal na levo pa velik na ravnost pa dolg ovinek na levo pa si tm
dej
dej zwzwzw nehi nabijat o brez veznih igricah!!!!ti bi mogu it na olimpiske igre največjjih nabijalcev sveta če bi sploh ble ta ke olimpisike igre,zihr bi zmagu!!!!tvoje teme so za bruhat!!!

Re: dej
ti dam cist prou.....zwzwzw nehi nove teme elat....pis na tiste k so ze narjene pa so dobre.....ce ti je pa douk cejt pa pej mtki pa fotru tezit.....anzekop wrote:dej zwzwzw nehi nabijat o brez veznih igricah!!!!ti bi mogu it na olimpiske igre najveèjjih nabijalcev sveta èe bi sploh ble ta ke olimpisike igre,zihr bi zmagu!!!!tvoje teme so za bruhat!!!![]()
- FloppyTheGod
- vreden igralca
Vi ste pa res čudni, čist normalno temo je odpru joj 
Niso mi po godu tycoon igre :p
Tebi se pa vidi da nimaš pojma o čem klamfaš. Prvo kot prvo ni igrica ampak je igra . To je isto kot da bi rekel filmu Saving Private Ryan da je filmček, ko je film. Igrice so kvečjemu kakšen tetris ali kaj podobnega. Drugič sploh ne vidim razloga zakaj si se spravil na zwzwzwja. Te mogoče to stimulira? Pa vse skupaj si hecno napisal

Niso mi po godu tycoon igre :p
anzekop wrote:dej zwzwzw nehi nabijat o brez veznih igricah!!!!ti bi mogu it na olimpiske igre največjjih nabijalcev sveta če bi sploh ble ta ke olimpisike igre,zihr bi zmagu!!!!tvoje teme so za bruhat!!!![]()
Tebi se pa vidi da nimaš pojma o čem klamfaš. Prvo kot prvo ni igrica ampak je igra . To je isto kot da bi rekel filmu Saving Private Ryan da je filmček, ko je film. Igrice so kvečjemu kakšen tetris ali kaj podobnega. Drugič sploh ne vidim razloga zakaj si se spravil na zwzwzwja. Te mogoče to stimulira? Pa vse skupaj si hecno napisal
- hell s angel
- igralec jr.
ja,ti dam prov...sej ima usak na tem forumu govorit o ČISTO VSAKI VRSTI IGER,in zwzwzwju so pač ušeč takele igre.
sej ne rečem,o.k,če bi zwzwzw,al pa ker drug naredo res brezvezno temo, z prvim postom :kak se vm zdi ta igra, bi se razumel, zakva se tok jezite,sam takle:nope!
aja,anzekop,ti si že tut take bedaste teme delu,da so za bruhat,tole je pa cist normalna tema o normalni igri!
no,da neu preveč offtopic:
tale igra mi ni ravno zanimiva, ucas jo še grem spilat
sej ne rečem,o.k,če bi zwzwzw,al pa ker drug naredo res brezvezno temo, z prvim postom :kak se vm zdi ta igra, bi se razumel, zakva se tok jezite,sam takle:nope!
aja,anzekop,ti si že tut take bedaste teme delu,da so za bruhat,tole je pa cist normalna tema o normalni igri!
no,da neu preveč offtopic:
tale igra mi ni ravno zanimiva, ucas jo še grem spilat