The Godfather
- hell s angel
- igralec jr.
- hell s angel
- igralec jr.
- hell s angel
- igralec jr.
tale grafika je men dobesedn grda mislm poglejte tole zadno sliko res prazn okolje nč takga db se ti vtisnl v spomin. Luštna mij prva slika sam je zihr filmčk, če pa ni pol bo pa vredu k se res vid kuko pr explozij zrk zavalovi pa se vidjo tisti bloki zadi tko ukrivleni evo če bo taka grafika pol bom pa res happy.
- hell s angel
- igralec jr.
- hell s angel
- igralec jr.
grafka
res je da je grafka lepa-but ni tam da bi me nagnala srat ne
to moramo priznat sicer pa je lep nareto streljanje!

Watch me on my way of succes!
Ko je ven prišla mafia so bili vsi kritiki presenečeni prav nad grafiko. Prvič zato, ker je bila zelo dodelana in ker so razvijalci šli v detalje, drugič pa, ker je igro izdelovalo majhno podjetje (mislim, da so bili Čehi in se mi ne da preverjat). Skratka naredili so izredno igro in šokirali.
Od EA se pričakuje zelo veliko in sam mislim, da je tako prav, ker se enostavno zajebavajo in vse preveč lahko jemljejo. Ta špil se bo prodajal zaradi teme in zaradi filma na podlagi katerega je narejen, če ne zaradi nič drugega.. Upam, da bo tudi z drugih perspektiv všečen.
Od EA se pričakuje zelo veliko in sam mislim, da je tako prav, ker se enostavno zajebavajo in vse preveč lahko jemljejo. Ta špil se bo prodajal zaradi teme in zaradi filma na podlagi katerega je narejen, če ne zaradi nič drugega.. Upam, da bo tudi z drugih perspektiv všečen.
- hell s angel
- igralec jr.
- kill_ya´ll
- vseznalec
- hell s angel
- igralec jr.
Deli
zadnjč ste spraševal al bojo seveda tudi drugi deli in jas mislim da ne bojo 3 deli na tej igri in da bojo deli da bo 1 2 3! 

Watch me on my way of succes!