Zanima me,ali v tej igri vodiš špijunko Kate Archer ali je kakšna druga oseba ?
Prosim za mnenje in kratek opis .
Contract Jack
Contract Jack
Joker ma vas rad !
-
- starejša faca
Si v kozi krepkega dedca,ki se tepe po svetu in vrta luknje v vse kar leze in gre.Ce ti je bil vsec NOLF,igro mirne duse nalozi in igraj.Edino,kar moti je trdozivost nasprotnikov,saj potrebujes pol sarzerja,da ugonobis bestijo.
Najlepse pa je,ko na sredini igre,v Italiji ugledas Zastavo 750 SE(po domace Ficka)z GO registracijo in nalepko YU(igra se dogaja v 60-tih).
Za kaj vec preberi opis.
Najlepse pa je,ko na sredini igre,v Italiji ugledas Zastavo 750 SE(po domace Ficka)z GO registracijo in nalepko YU(igra se dogaja v 60-tih).
Za kaj vec preberi opis.

To mora bit zelo

Še nekaj me zanima : kaj moram imet instaliran katerega od prvih NOLF -ov ali je to samostojni game ?
No,če je vse tako dobro kot v prvih dveh potem si jo moram nabaviti.
Ja konci so pa res smešni ! Spomnim se prvega dela,kar naenkrat je bilo konec na nekem dvorišču.
Joker ma vas rad !
-
- starejša faca
Ne,je samostojna igra.
Obilica humorja,komentarji sovraznih vojakov,liki iz obeh NOLF-ov(ce si pozoren v nekem prizoru srecas Kate),super grafika,snezne sani,Vespe z mitraljezi...,Ficoti...,se in se bi lahko nasteval.Orozje niso tako izvirna,kot pri NOLF,toda agent z eksplozivno pudrnico je lahko samo gospodicna Archer.
Prebral sem tudi kar nekaj kritik,toda kasneje se je izkazalo,da so vec ali manj kritizirali na podlagi Dema.
Vsekakor jo preigraj,na najtezjem nivoju,ker je kratka...,ali pa tako dobra,da ne ves kako leti cas!
Konec...,vsekakor bomo ugledali drugi del!
Obilica humorja,komentarji sovraznih vojakov,liki iz obeh NOLF-ov(ce si pozoren v nekem prizoru srecas Kate),super grafika,snezne sani,Vespe z mitraljezi...,Ficoti...,se in se bi lahko nasteval.Orozje niso tako izvirna,kot pri NOLF,toda agent z eksplozivno pudrnico je lahko samo gospodicna Archer.
Prebral sem tudi kar nekaj kritik,toda kasneje se je izkazalo,da so vec ali manj kritizirali na podlagi Dema.
Vsekakor jo preigraj,na najtezjem nivoju,ker je kratka...,ali pa tako dobra,da ne ves kako leti cas!
Konec...,vsekakor bomo ugledali drugi del!