emergency 3 : problem...
emergency 3 : problem...
mene pa zanima zakva se, zmeri k hocm jit v igro emergency 3, komp sam od sebe restarta, pravilno je instalirana in use, samo ko jo hocem zagnati racunalnik avtomatsko vrze vn, vedno ko hocem to narediti... ce bi kdo vedu zakwa pa kako pomagat?
- hell s angel
- igralec jr.
- kill_ya´ll
- vseznalec
- hell s angel
- igralec jr.
drgac sm ta špil zloudu z e-mula pa je shranen u win raru kao 2 instalacijska cd-ja pa pol to na komp das in pol tko instaleras. sm meu se starejso werzijo istga špila vcasih, pa je isto delal tko da res ne bi vedu kwa bi blo loh narobe, ce pa ksn we ce se da se kje dobit ta spil nej mi pa prosm pove. bom pa se s tm probu ce bo delal.
- kill_ya´ll
- vseznalec
ne vem kok je str. cist mozno da je komp. sm pogruntu lihkar da je z drumigi špili isto, mi tko wn wrze ceu komp. tko da more bit napaka na sistemu neki. pa ce bi se ksnmo sanjal kva bi blo pa kako loh popravs to, nej mi pls pove, k lih formaterat kompa ne bi hotu
drgac komp mi ql dela, brez blemov, sam to dej k wn mece. yaoo

I want to get rich enough to pay atention 

- kill_ya´ll
- vseznalec
- hell s angel
- igralec jr.
dj mam komp formateran, špil sm zloudu iz torrenta pa ga instaleru vse, pol k pa hocm not jit se neki odpre pol pa sam tema. kva bi blo loh dej narobe? pa sm pol se z druge strani zloudu torrenta, pa ga enrkat s alcoholom 120% na komp dau , enkrat pa s deamo tools pa je skos isto. 

- hell s angel
- igralec jr.
- hell s angel
- igralec jr.
mah kr neki je ze use skupi tole. k vem da je hud spil pa mi ne uspe da bi mi delal kokr bi mogl. počas ratujem brez idej kva nej nardim
sej komp mi ne ugasuje vec. to sm dej popravu k sm formateru komp. dej je sam crn zaslon pa pise da se ne odziva vse skupi. pol pa na ctrl-alt-del zaprem pa konc.