Fahrenheit
- FloppyTheGod
- vreden igralca
Fahrenheit
Nova avantura kjer raziskuješ ritualne umore v New Yorku. Igraš morilca, policistko in policista, brata od morilca ipd.. Lahko čisto vpljivaš na potek igre (verjetno najbolj do sedaj)
Ameriška izdaja špila se imenuje ''Indigo Prophecy'' in je cenzurirana (nič SEX scen & manj krvi (za kri ne vem točen ampak ajd))
KLIKNI ME
Ameriška izdaja špila se imenuje ''Indigo Prophecy'' in je cenzurirana (nič SEX scen & manj krvi (za kri ne vem točen ampak ajd))
KLIKNI ME
- Battle Cat
- starejša faca
- FloppyTheGod
- vreden igralca
- FloppyTheGod
- vreden igralca
- FloppyTheGod
- vreden igralca
ja in? Pa kaj, sej je čist nova igrakaty102 wrote:Halo!! Kaj vi to komaj zaj špilate?? Jaz sem to igro že končala pred kakim mescom dni!!

''komaj zaj'' bi bilo bolje da bi rekla če bi en odpru temo od Quake 2, ampak od špila ki je izšel 3-4 mesce nazaj....

Uh, kok si se razšopiril, pač vsak pove svoje mnenje, ti pa zase še nisi zasledil, kolk krat si ti kaj po "nepotrebnem" pametovala... sorry.....FloppyTheGod wrote:ja in? Pa kaj, sej je čist nova igrakaty102 wrote:Halo!! Kaj vi to komaj zaj špilate?? Jaz sem to igro že končala pred kakim mescom dni!!Tebe vidim v starih igrah ko sprašuješ za neke igre pa ti nihče nič ne reče, sedaj pa tukaj nekej prideš pametovati
![]()
''komaj zaj'' bi bilo bolje da bi rekla če bi en odpru temo od Quake 2, ampak od špila ki je izšel 3-4 mesce nazaj....

- FloppyTheGod
- vreden igralca
offtopic: naštej primere, ki sem pametoval in niso starejši od novembra (prej so bili še spamming dni).katy102 wrote:Uh, kok si se razšopiril, pač vsak pove svoje mnenje, ti pa zase še nisi zasledil, kolk krat si ti kaj po "nepotrebnem" pametovala... sorry.....FloppyTheGod wrote:ja in? Pa kaj, sej je čist nova igrakaty102 wrote:Halo!! Kaj vi to komaj zaj špilate?? Jaz sem to igro že končala pred kakim mescom dni!!Tebe vidim v starih igrah ko sprašuješ za neke igre pa ti nihče nič ne reče, sedaj pa tukaj nekej prideš pametovati
![]()
Obrnil sem špil, kdo želi spojlerje?
Veš, kaj ti, mislim, da je forum namenjen malo bolj resnim stvarem in pa tud ljudem, kot pa si ti. Jaz sem pa pod stare igre res takrat napisala, ker to tud JE stara igra, ko sem jo iskala... Sicer pa mislim da imam malo več pojma o NOVIH igrah, kot pa ti, saj sem jaz Fahrenheit, pa še marsikero drugo obrnila, ko si ti poznal šele začetnice od njih!!!!!!!!!
Sicer pa ... ne da se mi z otroci ubadat, tak da... LP.

- FloppyTheGod
- vreden igralca
katy102 wrote:Veš, kaj ti, mislim, da je forum namenjen malo bolj resnim stvarem in pa tud ljudem, kot pa si ti. Jaz sem pa pod stare igre res takrat napisala, ker to tud JE stara igra, ko sem jo iskala... Sicer pa mislim da imam malo več pojma o NOVIH igrah, kot pa ti, saj sem jaz Fahrenheit, pa še marsikero drugo obrnila, ko si ti poznal šele začetnice od njih!!!!!!!!!![]()

kaj govoriš lol, prever malo to:
http://www.xfire.com/xf/modules.php?nam ... oppythegod
klikni ''see entire gaming list'' in vedi da sem na xfireju šele od maja 2005, igram špile pa od leta 1996 :=)
te kadarkol ownam v Quake 4, CSS in podobnih igrah

Zakaj si sploh dobila občutek, da veš več o igrah kot jest (nič ne smatram, ampak izzovem te pa še vedno za 1vs1 fajt)
oprost Kista za offtopic....