jest skoz igram na najnižji možni stopnji pa še to komaj zdelam

za tist pa ne vem vrjetn morš to izpolnit vsaj v resmičnmu je tko kako je pa v igrc pa ne vm
|markec| wrote:Jebeš fifo, če je neigralna...
mad_s wrote:ti si bedn....s takimi posti, pa posti u stilu lol...to ni irc!sharki wrote:|markec| wrote:Jebeš fifo, če je neigralna...
jap....kmal bo propadla..k je bedna!
Igralna je čist dost za moje pojme.Več itak nerabš...sam zmede te pa težje se igra.
Sm jo igrou, in se mi ni zdela nč kj posebnga, bla je čiz podobna fifi, pa mi ni čiz jasn zakaj delate tako razliko, ko pa je razlika minimalna...pousod brcaš žogo u gol z tipko...BluStreak wrote:Mad_s a ti si že preizkusil serijo PES? No, ko jo boš boš videl o čem je govora.
Fifa ja odlična na področjih komentarja, stadionov, navijanja - atmosfera med tekmo, sistemov tekmovanja (kariera je nadlegendarna),... Je pa tudi slaba kar se tiče igralnosti. Sicer je igralna, tega ne more reči nihče, ni pa realna. Je nekaj med arkado in simulacijo. To je tisto kar igri sami kazi podobo. Vse lepo in prav prva dva tedna, ko jo preigravaš, samo kasneje pa popi*diš, ko se situacije ponavljajo znova in znova. To je pač arkadni del.
Škoda, po eni strani, da razvijalci pri EA-ju ne vidijo tega. Verjetno zato, ker igro podjetje bolje propagira in se zato tudi bolje prodaja kot denimo PES. Ko se bo ta slika enkrat obrnila bo morda za novo fifo že prepozno. Konami bo počasi tudi prišel na tak nivo (kar se tiče vsega ostalega razen igralnosti) kot je pri fifi. Pri igralnosti pa je že sedaj 3 leta pred fifo.
Po drugi strani pa je dobro, da igra škriplje na enem glavnih področjih. Predvsem zato, ker je to odlična priložnost za manjše proizvajalce, da se dokažejo. Več produktov pa itak pomeni boljšo kvaliteto. To pa je dobro za nas.
Fifa + PES = najboljša nogometna simulacija vseh časov. Ampak kaj, ko to ni.
Če bi bile vse stvari take, kot si ti tole rekel potem ne vem zakaj bi si kupoval motorno vozilo, ko pa lahko voziš kolo. Saj se pri obeh pripelješ na cilj, a ne? Vprašanje je KAKO? Tudi pri nogometu ima vezo kako daš gol.mad_s wrote:Sm jo igrou, in se mi ni zdela nč kj posebnga, bla je čiz podobna fifi, pa mi ni čiz jasn zakaj delate tako razliko, ko pa je razlika minimalna...pousod brcaš žogo u gol z tipko...
Mogoče me nisi razumel. V nebesa VSAK in VSI kujejo le igralnost. Na ostalih stvareh je še veliko za popravit in dodelat.mad_s wrote:Grafika je res ful slaba, ob menujih se mi je počas mešal, to da še nism prjeu za ps2, me tud tepe, k nism vedu kaj je kj...sam sčasom sm nekak podruntu, pa tud to, da ga usi kujete u nebesa, čeprou ni taka senzacija...
Pa sej ni razlika med arkado in simulacijo število trikov. Gre za to da je ena bolj fiktivna kot druga in druga bolj realna kot prva.mad_s wrote:Nevem, mogoče mi je pa lažje, kokr ti pravš arkadna igra...kj preveč dodanega, kar se tiče trikou, bi blo že odveč.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests