Sej nočm nič rečt proti NFS:MW. Tudi jst sem ga preigral podolgem in počes. OK tega zadnjega še ne. Vedno sem bil zagovornik NFS, in ga spremljam od začetka.
Pa sem si pred letom omislil Playstation 2.
Ampak folk tale dirkačina za PS 2 pa dobesedno gate trga. Noro!! Igralnost, grafika, adrenalin,....
@|Speed|
Js sm pršu do 8. z chevrolejem. Zdj mam porsha, ampak useen, lepo se da pridt z tem autom. Drgač bi ti pa priporoču ford mustanga.
Men je sam mau dosadno, k ti ne pokaže na uni mapi takoj zastauce, ampak morš pou mesta prefurat če jo hočš sploh vidt.
no evo da se se jst oglasim zdj k so mi "iz amerike koncno dobavl vse skupi" pa ce se kdo ne strinja ze u naprej povem...no ja pac nej bo tih
NFS most wanted je zal spet krneki...predelave so u totalnm kur...cu...graficni pogon,ki so ga na novo zacel delat tudi ni ne vem kako dober-vidi se sicer da je nov,pa vseeno bi ga lohka spill...obnasanje avtov je cudno, predvsem ko te zacne odnasat se avto cudno lovi...in pa ce je ze velik konjev in tazadn pogon ter ko u prvi prestavi pohodis do konca in se kolesa vrtijo u prazno avto leze pac normalno v eno stran,sam k je pa tok gnilo narjen da ce cist dam volan u nasprotno stran odnasanja ga brez tezav ujamm...
no dobra plat je sigurno zvok,ki je lep in ceprav mi v demotu ni biu prevec usec-mi je sedaj in zgodba mi je zanimiva...ostalo pa je se en scis eaja...se najbolj pa bodejo v oci predelave-ne mors posebi menjat spojlerjev,izpuha,ogledal..........pa kva jim ni jasn???in se grejo za en tuning spil???mah BUCE!
indijanc wrote:se najbolj pa bodejo v oci predelave-ne mors posebi menjat spojlerjev,izpuha,ogledal..........pa kva jim ni jasn???in se grejo za en tuning spil???mah BUCE!
Ja to je res šit kar se tiče predelav. V U2 jih je blo dost več
ko igraš pritisneš na tipkovnici gumb Print Scrn (ta gumb je zravn F12). nakar greš v Slikarja pritisneš levi CTRL + V in nato sliko shraniš pod jpeg. (NIKOLI JE NE SHRANI POD 24-BITNO SLIKO, KER SE POL TEŽKO ODPIRA NA SPLETU). Nato greš na shrani.si jo hostaš. Nato samo prekopiraš povezavo od tvoje slike in jo daš v forumu v zapisu [img]povezava%20od%20slike[/img]