Harry Potter And The Goblet Of Fire
Harry Potter And The Goblet Of Fire
V ZDA je igra že izšla! Napišite kaj novem Harryu Potterju!
Pc Strategy Games Fan
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
- AnimeMania
- n00b
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
kokr za koga. zame so ok, vendar bi se dalo narediti boljšešpiler wrote:a ni harry poter beden špil
pri nas izide šele 15.AnimeMania wrote:Verjetno si bom kupila. (saj bi si jo že danes, ko smo bili v Big Bangu, a je na žalost niso meli)
s tem se ne bi strinjal. pri prvem in drugem delu je očitna razlika (tako igralnost kot grafika) pri tretjem pa so izboljšali le grafiko (in to zelo), vednar pa je bila stvar zelo podobna 2. delu. in 2. del je povsod najbolje ocenjen (tudi meni je najbolši)AnimeMania wrote:Drugače se meni zdi, da vsako igro bolje naredijo. (boljša grafika, bolj realistično)
pa še to. v 4. so ukinli miško, nastavite si lahko le subtitles on/off in pa autosave on/off. je pa dobro ker se za uroke uporabljajo 3 tipke in ne le ena, in pa lahko si izberete junaka pred vsako nalogo. vendar me je razočarala in imam raje lotr:rotk
Špilam AOE2-TC (It Rulz)
- kenny mccormick
- vseznalec
- kenny mccormick
- vseznalec
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
a si ti sploh igrau vse? a ti gledaš le na grafiko al kaj? tale hp je totalna polomija čisti klon lotr:rotk tko da če mislite kupit (al ga kako drugače dobit hehe) se vam ne splača. raje še enkrat obrnite dvojko, ki je res najboljša hp igra. če ne pa gospodarja prstanov in veliko bolj boste zadovoljnidoom wrote:Zato, ker je najboljši od vseh HP iger!!!
Špilam AOE2-TC (It Rulz)
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca