Runescape
-
- n00b
hahaha
matr ste vi noobi vsi po vrst. jst sm 126 combat mam 800 mio na banki pa nevem kolk party hatov. moj nick pa je lilyuffie88 poglejte na highscore. mimgrede JAZ, NOBODY SEM POFU.KAN k*****.
poglej, sej ni tezko, sprejmem vsako kritiko, ce je utemeljena. vsaka kritika je konstruktivna. samo takelih bedarij pa ne bos pisal, prav? ako bos se pameten bos dobil banano, bom osebno prosil admina. ako ti pa se to ni prav, se pa lahko nekje dobiva, pa ti bom jst eno lastnorocno zabil v rit. jasno?
lep pozdrav, kista
poglej, sej ni tezko, sprejmem vsako kritiko, ce je utemeljena. vsaka kritika je konstruktivna. samo takelih bedarij pa ne bos pisal, prav? ako bos se pameten bos dobil banano, bom osebno prosil admina. ako ti pa se to ni prav, se pa lahko nekje dobiva, pa ti bom jst eno lastnorocno zabil v rit. jasno?
lep pozdrav, kista
odgovor predragi kišti
ok kista nebom zaj izdajal svoje identitete samo dam ti vedet da admina osebno poznam. Če nočeš verjet ti ni treba samo povem ti da če bom letu iz foruma ti bo(m) zelo zagrenil tvoj obstoj moderatorja ali tvojega accounta (odvisno od moje dobre volje). Zato ne zganjaj bedarij in bodi raje tiho...... če pa ne pa sam trpi posledice ok?
uuuu, am so skerd!
dej lamer spomn se kej pametnega no... visi mi do tal za tebe, kar se pa accounta tice in tega, da me bo igralec f##... ce me f## zarad takelega malega debilcka kot si ti, pol grem raje sam in si operem roke. to pa malo verjamem.
lp, dragi
btw... dost te mam. vsi nadaljni posti v tej temi, ki ne bodo strikno po naslovu bodo odstranjeni. fantje, se oproscam da sem zasvinal temo... nebih smel.

lp, dragi
btw... dost te mam. vsi nadaljni posti v tej temi, ki ne bodo strikno po naslovu bodo odstranjeni. fantje, se oproscam da sem zasvinal temo... nebih smel.
Nobody is perfect. I am nobody.