[call of duty] kaj zdaj to?
[call of duty] kaj zdaj to?
zanima me zakaj ne dela vec call of duty prek interneta kr vceraj sem igral dans pa ko napisem ip:connect 193.189.160.43:28960 se mi noce konektat sem probo na se 1 drugem pa je isto one stevilke ko se pristeva grejo samo gor pusto sem calo do 100 pa ni blo nic kr stavno mi je prijelo na 3 zdaj pa sploh nic je mogoce server so al kaj bi to blo?
pa bi proso za ipje od COD da sprobam ce se sploh kaj gre al pa je vse slo po gobe.
lep pozdrav [DX]JTM
pa bi proso za ipje od COD da sprobam ce se sploh kaj gre al pa je vse slo po gobe.
lep pozdrav [DX]JTM
- The sniper
- vsem poznan
pol tm u levem kotu mas slikco cod pa to slikn pol se ti bo razprl pa mas tm vrste sd, ttm,dm... pl pa si izbers vrsto pa das kuik refresh pa se ti srvrji pukazeju.
aja dol si pa das ta prugram tko da pr googlu utipkas ta prugram pol bos pa ze vidu naprej
je pa cod men druga najbolsa igrca .morm prznt da sm kr dobr.pa ce gdo rab klan je mi spuruci tuki!!
sd(srèand destroj),dm(deathmach)
aja dol si pa das ta prugram tko da pr googlu utipkas ta prugram pol bos pa ze vidu naprej
je pa cod men druga najbolsa igrca .morm prznt da sm kr dobr.pa ce gdo rab klan je mi spuruci tuki!!
sd(srèand destroj),dm(deathmach)
STFU! zdej boš reku da CoD ni mel dobrega singlepayerja?! alpa Brothers in arms road to hill 30? in še milijarda drugih naslovov ...
Last edited by mesjah78 on 11 Oct 2005 12:47, edited 1 time in total.