Grand theft auto: San Andreas
- kill_all_lamers
- vseznalec
osebno nisem najdu niti enega awta na netu ki nebi delaw.. ce ti je kdai igra crashala je lahko zrai kakega drugega razloga...
1x se mi je zgodilo da mi je crashala igra samo je bla napaka v default.ide ker sem pac zajebaw pri kopiranju vrstice... zdj sem pa navajen da pregledam vrsto ki jo kopiram in kopiram samo tisti del vrste ki ga hocem spremenit.. nic vec na slepo copy/paste pa da nebi vedu niti kai sem spremenu...
zdj pa cakam da prie kasen pameten awto vn.. za zdj so zunaj vecinoma conversations iz gtavc in so bol slabo konvertirani
1x se mi je zgodilo da mi je crashala igra samo je bla napaka v default.ide ker sem pac zajebaw pri kopiranju vrstice... zdj sem pa navajen da pregledam vrsto ki jo kopiram in kopiram samo tisti del vrste ki ga hocem spremenit.. nic vec na slepo copy/paste pa da nebi vedu niti kai sem spremenu...
zdj pa cakam da prie kasen pameten awto vn.. za zdj so zunaj vecinoma conversations iz gtavc in so bol slabo konvertirani
kaj te sploh zanima punc je v igri 8 nanjo kaže modra puščica ti greš do njej pol pa stisneš Y se mi zdi....ponavadi se pa še kj pritoži recimo če nimaš dost mišic al pa da si premal debel.....pol pa hodiš k njej(na zemljevidu je označeno srce) in jo furaš v rastavracije v diskače pač tja ko ona hoče pol pa dobiš razne bonuse ko maš 100%(obleke pa to)kill_all_lamers wrote:za VC sem bil mojster v tem....v tem pa še nevem točno...mislim pa da gre po istem kopitu.....prvo rabiš IMGTool 2.0 pol pa slediš Read me....
še vedno nevem kako najti vse punce oziroma jih pridobit...bi mi lahko nekdo lepo po kmečko razložil?
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;