Grand theft auto: San Andreas
sm probu še enkrat inštalirat pa je istoivers wrote:jst sem mel tut ta problem sm jo se enkrat instaliral pa je delala
zdej sm pr uni misiji k mors pr salvatoreju skoz uno korono preletet
kok ste vi tisto misijo nardil jst skor zmeri zgrešim tisto korono
Oblivionis mallem nam memini etiam, quae nolo, oblivisci non possum, quae volo.
se ti pokaže samo ura in potem izgine zgodi se pa nič??Adidas wrote:Imam težavo zamenjal sem monitor in ko kliknem na ikono gta san andreas se mi ne zažene prej je pa vse v redu delalo. ve kdo kaj je narobe ?
če naredi to potem zbriši v mapi kjer maš savegame datoteko gta_sa.set

Če kdo rabi gmail mi naj pošle ZS z svojim mejlom.
Najprej morš une đžankije postrelat pol si pa še uno ozemlje pridobit pol pa še kr hod k sweetu in ko ti bo enkrat ko boš stopu v uno redčo napisalo da morš pol prid ko boš mel večino ozemlja pod svojo oblastjo...sam mene je poklicu ko sem mel 35% ozemlja pod oblastjo....no uglavnem ko te pokliče si ti greš lepo kupit par dobrih pištol,pušk itd...aj pa vlk streliva morš met vsej 1000dragan wrote:Jst pa nemoram naprej od tam ko sweet pride iz zapora pol pa moram neke družine zaščitit pa enga še mam zram pa nič ne kaže kam moram it v glavnem v mestu je popolna zmeda.Če kdo ve kaj treba nardit mi prosim naj odgovori.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
streliva vsega mam dovol razen to je da mi ne pokaže na zemljevidu nič.Sem pa pri 58% misiji se pa reče Los Desperados,pa uni Chester je še zraven mene.To pa mi piše ko moram nardit RECRUIT A COUPLE GROVE STREET FMILIES GANG MEMBERS to mi napiše naj nardim pa nevem kaj pomeni.
Ne jebat nas budal mi jebal vas!!
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
chester? ni cesar? mislim, da se malo spomnim. greš z pištolo do tvojega pa nameriš not v njega, samo ne strelaš, da bo nad njim se pokazala energija. pol pa stisneš g ali pa h. če si kaj spreminjo preišči nastavitve.
to je vse.
kira misija je vam bila najtežja?
men osebno je bla tista z majhnimi letali. tisto sem pusto, naredo izpit za letala pa je potem šlo.
najlažja pa je itak tista v kateri nič ne narediš
zdaj morem hitro naredit še te misije, potem poiščem skrite avte, pol pa grem shranit pa v kazino >>> ruleta >>> miljon >>> črne/rdeče ^^
to je vse.
kira misija je vam bila najtežja?
men osebno je bla tista z majhnimi letali. tisto sem pusto, naredo izpit za letala pa je potem šlo.

najlažja pa je itak tista v kateri nič ne narediš

zdaj morem hitro naredit še te misije, potem poiščem skrite avte, pol pa grem shranit pa v kazino >>> ruleta >>> miljon >>> črne/rdeče ^^
- kill_all_lamers
- vseznalec
ni točni tako...nacilaš na njega KLIKNEŠ DESNI GUMB NA MIŠKI da se ti pokaže njegov life, pol stisneš G da ga povabiš da gre s tabo ter zgoraj ti pogaže gang skin....če jih hočeš več greš na ostale ter narediš isto...če se ga hočeš rečit narediš enako le da stisneš H če pa hočeš vse da ostanejo tam pa stisneš H in držiš 3 sek.....Frodo wrote:chester? ni cesar? mislim, da se malo spomnim. greš z pištolo do tvojega pa nameriš not v njega, samo ne strelaš, da bo nad njim se pokazala energija. pol pa stisneš g ali pa h. če si kaj spreminjo preišči nastavitve.
to je vse.
najtežja misija? zadnja.....sem enkrat probal zdaj pa že teden dni nisem igral....

- kill_all_lamers
- vseznalec
- kill_all_lamers
- vseznalec