Gothic II
JA Vatras jaz ti verjamem da se ti ne da zvadi pobijat za ex. Samo ce hoces igro odigrati v njenem celem pomenu in je ne samo preleteti kot si jo ocitno ti.
Pravi igralec Gothica ne opravi smo 5 prednostnih nalog.®vad pobijas medtem ko opravljas razlicne mi¹ne Ali ko npr. isèes zelo iskano rastlino King's Sorrel.Katero pa vsi potrebujejo za za kuhanje napojev z dolgotrajnim ucinkom ( eliksir strenght , eliksir dexterity). To pa zato ker je neumno ulagati LP. v Strenght in dexsterity. Rastlin je namrec dovolj da si lahko oboje lahko nabildas na 100% s pomocjo napojev. In imas potem dovolj LP tako za close combat kot za long distance combat da jih nabildas na 100%.
Pravi igralec Gothica ne opravi smo 5 prednostnih nalog.®vad pobijas medtem ko opravljas razlicne mi¹ne Ali ko npr. isèes zelo iskano rastlino King's Sorrel.Katero pa vsi potrebujejo za za kuhanje napojev z dolgotrajnim ucinkom ( eliksir strenght , eliksir dexterity). To pa zato ker je neumno ulagati LP. v Strenght in dexsterity. Rastlin je namrec dovolj da si lahko oboje lahko nabildas na 100% s pomocjo napojev. In imas potem dovolj LP tako za close combat kot za long distance combat da jih nabildas na 100%.
- consulkhan
- igralec jr.
Lol jaz vedno preden grem v 6. chapter grem celi valley of mines zjebat hahaha!!!!
Pa različne misije naredit!
Pa vem kako dobiš molerat fat če nisi paladin al pa mage!
K Akillu greš tm k sta dva farmerja k delata na njivi se greš pogovarjat o field raiderih kateri od unih farmerjov k sta brata jih več pobije pol pa nekak prideš do tega da se sfajtata pa en sigurn zmaga pa ga pol neki vprašaš pa ti proda un molerat fat za 100 gold se mi zdi!
Pa različne misije naredit!
Pa vem kako dobiš molerat fat če nisi paladin al pa mage!
K Akillu greš tm k sta dva farmerja k delata na njivi se greš pogovarjat o field raiderih kateri od unih farmerjov k sta brata jih več pobije pol pa nekak prideš do tega da se sfajtata pa en sigurn zmaga pa ga pol neki vprašaš pa ti proda un molerat fat za 100 gold se mi zdi!

- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
jaz ga morem na novo špilat.ga še nisem do konca preobrno. nekaj me zanima. če si dragon hunter pa ko greš do unga v mestu, ko ti reče, da mu moreš prinest clavs od pošasti. jaz unga snappera ubijem, ko grem v valley of mines, samo pol mi un ne da prstana za nevidnost, oziroma mu sploh ne morem dat tistega.
- consulkhan
- igralec jr.
- General. Lee
- starejša faca
- Frodo
- igralec polkovnik
a ve kdo?Frodo wrote:jaz ga morem na novo špilat.ga še nisem do konca preobrno. nekaj me zanima. če si dragon hunter pa ko greš do unga v mestu, ko ti reče, da mu moreš prinest clavs od pošasti. jaz unga snappera ubijem, ko grem v valley of mines, samo pol mi un ne da prstana za nevidnost, oziroma mu sploh ne morem dat tistega.
- Frodo
- igralec polkovnik
probračam igro. malo mi pomagajte, ker se mi ne da iskat. ubil sem vse ptiri dragone (stone, ice, swamp, fire) zdaj pa sem potem se malo hvalil... potem sem z pomočjo xardasovega pisma odprl knjigo, zdaj pa naj bi bila neka knjižnica v monastery. kje? meč sem že dal, za tisto sranje, ko inoss naredi boljšega. (za tisto sranje sem dal 7000) aja igram pa kot paladin! help?