Grand theft auto: San Andreas
Ti sam pred unim hotelom počaki..lj kk sem jst naredu...šel sem za unim mu vzel obleko se odpelo nazaj gor pred hotel eden izmed dveh vzame un avto s katerim si se ti gor pripeljal tako da ostane še sam eden in ti..no potem pa čakaš pred hotelom in pripelje se še en avto tudi tega odpelje uslužbenec ti pa še kr čakaš pred hotelom in nato se končno pripekje D.A. ti ga vzameš se odpeleš v svojo garažo..tam mu podtaknejo mamila in ti ga peleš nazaj tja ker si unga ubil sepravi v garažo pod hotelom.Razumu?
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Yo lamerz 
dejte mi pomagat
Mam tehnične probleme z GtA :S
Namreč, to se je zgodilo že 2x, in prvič sem reku si Ok, zdej drugič sem pa znorel...
Po neki cajta ko igram, pa grem pol ven iz igre, mi igra dobesedno crkne. kr naenkrat ne moreš več v njo, ne nič. pa sem nastavitve zbrisu pa ni delal, pol sem pa save dal nekam, pa zbrisu pa je delal, dam save nazaj, ni delal :S
Bi mogu reinstallirat?
Help me
Lp, Legolas

dejte mi pomagat

Mam tehnične probleme z GtA :S
Namreč, to se je zgodilo že 2x, in prvič sem reku si Ok, zdej drugič sem pa znorel...
Po neki cajta ko igram, pa grem pol ven iz igre, mi igra dobesedno crkne. kr naenkrat ne moreš več v njo, ne nič. pa sem nastavitve zbrisu pa ni delal, pol sem pa save dal nekam, pa zbrisu pa je delal, dam save nazaj, ni delal :S
Bi mogu reinstallirat?
Help me
Lp, Legolas

fu!