Age of empires
Age of empires
Pozdravljeni
A mi lahk kdo pove kako se nastavi age of empires da ga lahk igraš prek interneta. Z kolegom sma že velikokrat probala pa nama ni uspeo. Oba mama navadno tel povezavo. Pol pa tam v igri napišema ip naslov pa igre ne najde.zakaj?
prosim pomagajta
LP
A mi lahk kdo pove kako se nastavi age of empires da ga lahk igraš prek interneta. Z kolegom sma že velikokrat probala pa nama ni uspeo. Oba mama navadno tel povezavo. Pol pa tam v igri napišema ip naslov pa igre ne najde.zakaj?
prosim pomagajta
LP
- _blackwizard
- r00kie
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
1. keri aoe (aoe2, aoe navadni, aoe2-tc, aoe-ror)
2. špilita na tcp/ip (vidim da sta)
3. od verzije je odvisno ko host pritisne start the game in potem noče igrat
4. al mata odprete potrebne porte (če mata firewall) ne vem keri so
5. imata možnost igrati na "the all seeing eye" ki je mali programček in ga tut z nawadnim modemom zlahka dol potegneš (od tam se pa znajdita sama)
2. špilita na tcp/ip (vidim da sta)
3. od verzije je odvisno ko host pritisne start the game in potem noče igrat
4. al mata odprete potrebne porte (če mata firewall) ne vem keri so
5. imata možnost igrati na "the all seeing eye" ki je mali programček in ga tut z nawadnim modemom zlahka dol potegneš (od tam se pa znajdita sama)
Špilam AOE2-TC (It Rulz)
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
- _blackwizard
- r00kie
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
- _blackwizard
- r00kie
AoM mi ni fajna igrca....ker je sploh ne razumem....neki bogovi sm pa tja skačejo....mah....bolš Aoe2_blackwizard wrote:A kdo igra Age of Mythology pa dodatek The Titan Expansion? Men so dobri obe, še posebej kul sta campajna(kul zgodba).
....tako pa smo se prebili do samega konca članka....(Slo-Tech; procesorske tehnologije)
Seminarska naloga - Age of empires II
Ker mi je ta igrica izjemno pri srcu (ah kaj bi brez nje ) sem se odločila da bom naredila seminarsko nalogo o njej (žal je to šolska obveznost, tako da bi prosla za pomoč)...... Želela bi vedet:
1. kaj vas pri tej igrici (špilu) moti in zakaj?
2.kateri špil imate rajši od AoE2 in zakaj?
3. kakšna se vam zdi grafika? ali je dovolj dobra za normalno igranje ali je total u k****?
5. In kakšna se vam zdi tema te igre oz. ali se vam zdi ta igra preveč "načičkana"? premalo realistična?
to je zaenkrat vse....vsa podvprašanja pridejo kasneje.... .... bila pa bi zeeeeeeeeelo hvaležna ( ) če bi mi odgovorili na to....in mi pomagali pri tem.....saj vem da sem vas zasula z vprašanji....ampak so nujno potrebni za to....
1. kaj vas pri tej igrici (špilu) moti in zakaj?
2.kateri špil imate rajši od AoE2 in zakaj?
3. kakšna se vam zdi grafika? ali je dovolj dobra za normalno igranje ali je total u k****?
5. In kakšna se vam zdi tema te igre oz. ali se vam zdi ta igra preveč "načičkana"? premalo realistična?
to je zaenkrat vse....vsa podvprašanja pridejo kasneje.... .... bila pa bi zeeeeeeeeelo hvaležna ( ) če bi mi odgovorili na to....in mi pomagali pri tem.....saj vem da sem vas zasula z vprašanji....ampak so nujno potrebni za to....
....tako pa smo se prebili do samega konca članka....(Slo-Tech; procesorske tehnologije)