Need For Speed: Road Chalenge
do nfs porsche je kakovost spila rastla: poskodbeni model, fizika avtomobilov, zvok, okolica,... porsche je bil nekaksen visek. potem pa je prisel nfs6, kjer so ze zaceli opuscati dolocene stvari, naprimer prvoosebno kamero iz kabine, poskodben model (v hp2 je sicer se bil, ampak ni vplival na vozne lastnosti), hp2 je bil za moje pojme nasploh padec. zvok je gnil da kar smrdi, zadeva je arkadna, ko se peljes 250 ni nobenga hudga feelinga. nato so z nfsu izginili se polcaji, poskodbenega modela pa ni bilo vec spljoh. nfs raste samo se v kakovosti grafike, pa se to med u1 in u2 skor ni razlike. aja pa zvok je boljsi. skratka, nfs5 je najboljsi zato ker kljub manjsemu in morda manj zanimivemu naboru avtomobilov zdruzuje najvec dobrih lastnosti serije nfs. vklucno z predelavami. zato je, djd, nfs5 po mojem mnenju najboljsi
Nobody is perfect. I am nobody. 

nimam kej za dodt!se lohka sam podpisem pod to,svaka ti cast kista!Kista wrote:do nfs porsche je kakovost spila rastla: poskodbeni model, fizika avtomobilov, zvok, okolica,... porsche je bil nekaksen visek. potem pa je prisel nfs6, kjer so ze zaceli opuscati dolocene stvari, naprimer prvoosebno kamero iz kabine, poskodben model (v hp2 je sicer se bil, ampak ni vplival na vozne lastnosti), hp2 je bil za moje pojme nasploh padec. zvok je gnil da kar smrdi, zadeva je arkadna, ko se peljes 250 ni nobenga hudga feelinga. nato so z nfsu izginili se polcaji, poskodbenega modela pa ni bilo vec spljoh. nfs raste samo se v kakovosti grafike, pa se to med u1 in u2 skor ni razlike. aja pa zvok je boljsi. skratka, nfs5 je najboljsi zato ker kljub manjsemu in morda manj zanimivemu naboru avtomobilov zdruzuje najvec dobrih lastnosti serije nfs. vklucno z predelavami. zato je, djd, nfs5 po mojem mnenju najboljsi

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
- Noise Maker
- owned!
ti bi mogu bit poklicni opisovalec igerKista wrote:do nfs porsche je kakovost spila rastla: poskodbeni model, fizika avtomobilov, zvok, okolica,... porsche je bil nekaksen visek. potem pa je prisel nfs6, kjer so ze zaceli opuscati dolocene stvari, naprimer prvoosebno kamero iz kabine, poskodben model (v hp2 je sicer se bil, ampak ni vplival na vozne lastnosti), hp2 je bil za moje pojme nasploh padec. zvok je gnil da kar smrdi, zadeva je arkadna, ko se peljes 250 ni nobenga hudga feelinga. nato so z nfsu izginili se polcaji, poskodbenega modela pa ni bilo vec spljoh. nfs raste samo se v kakovosti grafike, pa se to med u1 in u2 skor ni razlike. aja pa zvok je boljsi. skratka, nfs5 je najboljsi zato ker kljub manjsemu in morda manj zanimivemu naboru avtomobilov zdruzuje najvec dobrih lastnosti serije nfs. vklucno z predelavami. zato je, djd, nfs5 po mojem mnenju najboljsi
ni podpisa
-
- vseznalec
-
- vseznalec
- The sniper
- vsem poznan