gothic - vodič
tm maš na levi in na desni po enosobico z winchem ki izmenično odpira vrata, do katerih prideš če greš po stopnicah dasno oziroma levo gor in dol. Greš po vseh štirih stopnicah do konca da prideš v vse štiri sobice, v katerih so nekakšna stikala, ki jih moraš prov preklopit, če ne pa vletijo ene pošasti pa neki. ne vem točn kašne so kombinacije, sam mislm da je v eni al pa dveh sobicah, kjer maš po tri stikala, tko da morš nejprej prtisnt tasrednga, pol pa levga, pol pa desnga, al pa glih obratno. za vsako sobico, kjer pritisneš stikala, se ti zavrti krog na vratih in odpre en kaveljček na krogu. ko opraviš v vseh štirih sobicah se vrata odprejo.
Upam daje blo dost jasno.
Upam daje blo dost jasno.
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
Re: ???
ne!Diego wrote:A se vam ne zdi ful, ampak res, ful beda da one-handed včasih zadane, sam sploh ne rani?![]()
![]()
Aja, pa a lahk dobiš tak ščit ko ga ma thorus? Heavy guard armor?
Re: ???
BEDA! ZEj ne bom nikol obrnu!Frodo wrote:ne!Diego wrote:A se vam ne zdi ful, ampak res, ful beda da one-handed včasih zadane, sam sploh ne rani?![]()
![]()
Aja, pa a lahk dobiš tak ščit ko ga ma thorus? Heavy guard armor?
demone lahk najdš u xardas-ovmu stolpu, stone golema pa u bližin tastarga xardas-ovga stolpa pa še en sccrol morš met prejDiego wrote:Mam eno uprašanje:
Z magicianiom pr Gothic2 bi si rad naredu runo ARMY OF DARKNESS. sm že u 6.circlu, znam runo nardit, mam use sestavine razen:
-heart of a demon
-heart of a stone golem (se mi zdi da je ta golem)
A se morm naučit srce jemat, al se da to kje najdit? Če se, kje?
Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.