Commandos3
Commandos3
Mam en problem.....Eno sobo nisem mogu koncat in sem uporabljal kode....Zdej pa mi v naslednji sobi isto uporablja kode....a se da kje to izključit te kode
-
- n00b
Lohk neki svetujem? Ne igraj Commandos 3 s kodami, ker si boš zafuru ta prava čustva ko misijo končaš brez uporabe kod ali tutorialov. Mal se potrudi, pa redno Quicksave-aj (F9). Boš dost bolj nase ponosn, če boš zaključu misijo brez kod. Tud če zgleda še tko nemogoče jo končat - POTRUDI SE, KER REŠITEV JE!
En moj primer ti dam (obenem je že košček rešitve za tisto misijo):
Zadnja misija v kampanji Normandy je bla zafukana ko nič, k so mi stalno pobili vse Allied soldiere ko sm vstopu v bunker na plaži. Pol ko sm ratu mal hitrejš, mi je 5 mož (vključno z Butcherjem) preživelo, sm pa mona zabita, kmet zarukan
ugotovu, da obstaja skrivni rov na ono stran, kjer ne bi noben fasu niti lažjih poškodb. Sam tko, za info an...
-Kageboushi
En moj primer ti dam (obenem je že košček rešitve za tisto misijo):
Zadnja misija v kampanji Normandy je bla zafukana ko nič, k so mi stalno pobili vse Allied soldiere ko sm vstopu v bunker na plaži. Pol ko sm ratu mal hitrejš, mi je 5 mož (vključno z Butcherjem) preživelo, sm pa mona zabita, kmet zarukan

-Kageboushi
What doesn't kill you only makes you stronger.
-
- n00b