Ej men une kode pr Simsih nč ne valajo!A mogoč kdo ve kk bi jih lahka uporabla?
Pa še neki.Jz mam presnet Hot Date pa k si ga inštaliram ne dela.A je mogoč na dveh CD-jih?
Last edited by Mashy on 19 May 2004 15:15, edited 1 time in total.
kode za vsak dodatek simov so drugačne....npr za the sims 1:za denar:klapaucius. pri living large pa je:rosebud...
če hočeš da vse dela prvo uninštaliraš. in greš po vrsti kakor si sledijo po izidu(če nočeš met kakega dela(dodatka) izpusti. nujno morš met 1 sims)
ne, not date ni na dveh cedejin.
ps. pisali so tudi da če maš veliko dodatkov inštaliranih lahko pride do prave zmede.
Crack je datoteka, ki je na vsakem presnetem CD-ju. Prenesti jo moraš v datoteko na trdem disku kjer je igra nameščena.
Postopek: CD The Sims daj v Cd rom pogon
Odpri Moj računalnik, odpreš CD-rom, poiščeš datoteko Crack, jo odpreš klikneš na ikono z desnim gumbom ter klikneš kopiraj(copy), zapreš, greš na trdi disk(C:) in poiščeš datoteko Program Files, poiščeš datoteko Maxis ter jo odpreš, odpri datoteko The Sims, v tej datoteki poišči isto ikono kot je v Cracku ter z desnim gumbom klikni na njo, klikni Prilepi in pol klikn Da, ikona se bo zamenjala in igra ti bo delovala. Če kaj ne boš razumela ali znala pa piši.
heya. meni simsi hot date tudi ne delajo zt k podpirajo smo Windovse 95 in 98. če maš veš je konec sploh pa se kreka smo simcitye, navadnih simsov ni treba krekat. če pa vse štima hoj pogledat: start/programi/maxis/the sims/EAsy info/pol klikni ok/pol pa jeziček requirements/mogle bi bit same zelene klukice/
probaj to! stisni desni gumb na ikono in daš lastnost pol pa združljivost. ptem daj klukico na začine ta program... in daš win 95 al pa 98!probat ni greh!
hmmm... tolk je govora o totih simsih da sem si zrihtal: sims 8 in 1. no sej je full fajn za spilat pa to se nekak obvladam, so zadovolni pa to(simsi), sam kak pr vragu obrnes toto igro!!!???
zaj spilam makin magic, pa nevem ki si pogledas objectives... hvala bogi da mam dost dnara da so zadovolni, sam mi je tecno ze. ka morn naredit?
pa daj ce mi lahko se povete za ostale dodatke, drgac pa samo kje si naj preberem objectives.