Mam en problem do tm v prvi sobi k se z buggijem vozš mi igra dela čist gladko potem pa zasteka.Igro imam na 3 cdjih.Zanima me kaj je razlika med 3 in 5 cdji.Pa se tist od far crya.Ce ma kdo hitmana 3 nj mi pise na mail
gotfader wrote:Ne vem v cem bi bila razlika med 3 in 5 CD-ji. Na 3 je verjetno bolj stisnjena. Jaz mam na 3 pa lepo spila. Hitmana 3 pa tudi mam ce te zanima.
na 3 CD je zripana - vzeti so filmčki, glasba in še kšna stvar
We ride together, we die together...BadBoys4life!!!
jst bi neki uprašu glede hitmana3 : (hm, hm)
ko se mi zavrti film mi zvok preskakuje pa č mi lohk kdo odgovori zakaj se mi to dela. (hvala)
pa še kje so kšne kode za orožja pa lajf tuki na igralcu jih ni pa č jih kdo ma nej mi jih plis pove (za hitmana3 se razume)
far cry mam na 6 cd-jih pa je ful zakon zdj sm v 10 sobi pa so ene žvali tm sam sm komi d ke pršov.
sam tale far cry...tole pa je spil sam k FUUUUUUUUUUUUUUUUUL zahteva grafike!sam je pa lepa grafika,lepša k pa pr vietcongu!sam je pa boljša,vsaj men,od call of duty!ne vem sej sem spilu call of duty,sej je špil,k ga ljubitelj streljačin ne bi smel zgrešiti,sam je precej kratek!drugače je pa pr far cry!dolg,dobr in lep!ni dovolj razlogov za nakup in igrenje do onemoglosti???