Vietcong
ne sej se ne razlikuje od predhodnice dost
fora je sam v tem da se dogaja pred tem in ubistvu opisuje zgodbo unga poveljnika za kerga ti Hornster na začetu (v helikopterju) pove da je umru
pol maš pa par misji za sp in najbrž je še dost dodatkov za mp sam jst ne igram
kar sm opazu pr grafiki (pogon je isti ampak še vedno je zelo lepo), da so mape ful večje
recimo pr enki si hodu po terenu in ponekod si biu stisnjen, kot v hodniku, pr fist alpha je pa območje gibanja ful široko in bi se takoj zgubil, če nebi meu radarja
splača se jo preigrat
fora je sam v tem da se dogaja pred tem in ubistvu opisuje zgodbo unga poveljnika za kerga ti Hornster na začetu (v helikopterju) pove da je umru
pol maš pa par misji za sp in najbrž je še dost dodatkov za mp sam jst ne igram
kar sm opazu pr grafiki (pogon je isti ampak še vedno je zelo lepo), da so mape ful večje
recimo pr enki si hodu po terenu in ponekod si biu stisnjen, kot v hodniku, pr fist alpha je pa območje gibanja ful široko in bi se takoj zgubil, če nebi meu radarja
splača se jo preigrat

- Underground
- vreden igralca
še to sm hotu prej napisat, da pr fist alpha sm meu res občutek da sm v džungli...ker sm se lahko res gibal na širokem območju in sovraga napadu z različnih strani
ampak je pa dodatek res precej kratek...par sob in konec (ne vem zdej točno kolk jih je...okrog 5), da ne boš preveč pričakoval (čeprov je na 2 cdjih)
ampak je pa dodatek res precej kratek...par sob in konec (ne vem zdej točno kolk jih je...okrog 5), da ne boš preveč pričakoval (čeprov je na 2 cdjih)

Ja,ja čist res je .Se kr strinjam z vašimi izjavami,res je to zavajanje potrošnikov,sam HALO!! kdo pa še dons kupuje orginal igre.Dobr sej se najdejo ljudje k majo dnar za tako drage špile. Dons je met najbolj dobrga frenda k ti lohk zrihta take stvari, al pa dobr internet da si zvlečeš dol kr hočeš(rabš pa tut mal sreče,da z downloadaš ta pravo stvar).

Game fan
- Underground
- vreden igralca
- Underground
- vreden igralca
- Underground
- vreden igralca
-
- starejša faca