nba live 2004
-
- igralec jr.
http://members.lycos.co.uk/nbaliveporta ... od&glo=eng
to je ta link za grško ligo
DAJTE ŠE KAKŠN LINK GOR V ZVEZI Z NBA 2004 DOWNLOAD!!??

to je ta link za grško ligo
DAJTE ŠE KAKŠN LINK GOR V ZVEZI Z NBA 2004 DOWNLOAD!!??

-
- igralec jr.
ej angel21 a mi lohk poveš kako se znebim te grše lige??igro nba 2004 sm uninstalirov in vse file od patchov unins. in zbrisu in spet instalirov pa mi še vedno ostane grška liga notr!!!??sicer le še imena 14 klubov nba klubov pa ni??sicer so imena originalna in logoti samo imena klubov so grška(aris, paok,...)kako naj spet dobim 30 nba klubov nazaj!!NAJ MI KDO POMAGA.....HVALA

greš v podmeni gameplay settings potem maš pa tam tri opcije: splošne nastavitve (global sliders), osebne (user sliders), nastavitve za rač (computer sliders)
mal si poglej pa sprobi kaj ti je všeč
praktično vse se da prilagodit s temi nastavitvami tko da si lahko nardiš igro res lahko al pa zelo težko in realistično
mal si poglej pa sprobi kaj ti je všeč
praktično vse se da prilagodit s temi nastavitvami tko da si lahko nardiš igro res lahko al pa zelo težko in realistično

Obvestilo vsem ljubiteljem igre.
na naslovu http://www.spilkamra.sux.org./ poteka NBA online liga. Kmalu bo končana prva sezona, in pričela se bo nova. Interesenti si oglejte!
Najde se pa tudi veliko partnerjev za online igranje.
Če želi kdo kakšno tekmo odigrat, me lahko tudi klikne na icq!
na naslovu http://www.spilkamra.sux.org./ poteka NBA online liga. Kmalu bo končana prva sezona, in pričela se bo nova. Interesenti si oglejte!
Najde se pa tudi veliko partnerjev za online igranje.
Če želi kdo kakšno tekmo odigrat, me lahko tudi klikne na icq!
opisovalcem igre NBA Live 2004:
prebral sem opis igre in moram rečt, da je zelo dober. ampak me je pa zmotila ocena igre.
glede na to da jo v opisu hvalite bi lahko imela višjo skupno oceno
glede igralnosti: omenjate problem nasprotnih napadov umetne inteligence, ki naj bi bili nezaustavljivi. to je res ampak če vklopimo možnost "crashboards on" pri nasprotniku, potem se to ne dogaja več tako pogosto
mislim da si igralnost zasluži vsaj 9
druga stvar pa je vrednost... ne vem kaj vi pojmujete pod vrednost ampak če je vrednost igre v smislu koliko časa in kolikokrat jo bomo preigravali, potem si zasluži zopet vsaj 9 (mogoče celo 10), saj ima med drugim možnost igranja 25 letne dinastije, ki ponuja obilo užitkov in je dodelana v podrobnosti
tako si predstavljam vrednost igre, če pa imate v mislih kaj drugega se opravičujem
sicer pa, kot sem že napisal, res dober opis
lp
prebral sem opis igre in moram rečt, da je zelo dober. ampak me je pa zmotila ocena igre.
glede na to da jo v opisu hvalite bi lahko imela višjo skupno oceno
glede igralnosti: omenjate problem nasprotnih napadov umetne inteligence, ki naj bi bili nezaustavljivi. to je res ampak če vklopimo možnost "crashboards on" pri nasprotniku, potem se to ne dogaja več tako pogosto
mislim da si igralnost zasluži vsaj 9
druga stvar pa je vrednost... ne vem kaj vi pojmujete pod vrednost ampak če je vrednost igre v smislu koliko časa in kolikokrat jo bomo preigravali, potem si zasluži zopet vsaj 9 (mogoče celo 10), saj ima med drugim možnost igranja 25 letne dinastije, ki ponuja obilo užitkov in je dodelana v podrobnosti
tako si predstavljam vrednost igre, če pa imate v mislih kaj drugega se opravičujem
sicer pa, kot sem že napisal, res dober opis
lp