a mi lahko kdo pomaga kako naj pridem naprej v sobi USE THE CABLE CAR TO LEAVE THE BASE pri igri [color=]XIII[/color]
No pridem s Carringtonom do konca ograje ko reče naj se znebim teh klovnov jaz jih s samostrelom pobijem, pridem do barake v kateri je varovalka, nimam magnetne kartice, zato grem skozi tunel za barako proti večji stavbi v kateri naj bi bila gondola. Skozi okno kjer poberem prvo pomoč odprem vrata ustrelim vojaka pogledam v omarco kamor bi moral dat varovalko poberem prvo pomoč grem naprej skozi vrata čez hodnik odprem naslednja vrata stopim malo nazaj počakam vojaka ko se prikaže ga s puščico ustrelim v glavo in ostane mi še eden tudi tistega počim in pri nobenem ne dobim magnetne kartice no zadej pri nekem mrtvem vojaku dobim še neki pasuš ali nekaj podobnega, To je vse nikakor ne pridem do magnetne kartice ali naredim kaj narobe ne vem v čem je fora.Sriple Tix wrote:Se ze ponavljam,kajne;TOPIC NA TO TEMO JE ZE ODPRT!!!
Ne vem zakaj novinci na vsak nacin hocejo odpirati svojega...,novega!
Vseeno!Bodi bolj natancen,opisi kje in kako si obstal in pomagali ti bomo!
bobby wrote:No pridem s Carringtonom do konca ograje ko reče naj se znebim teh klovnov jaz jih s samostrelom pobijem, pridem do barake v kateri je varovalka, nimam magnetne kartice, zato grem skozi tunel za barako proti večji stavbi v kateri naj bi bila gondola. Skozi okno kjer poberem prvo pomoč odprem vrata ustrelim vojaka pogledam v omarco kamor bi moral dat varovalko poberem prvo pomoč grem naprej skozi vrata čez hodnik odprem naslednja vrata stopim malo nazaj počakam vojaka ko se prikaže ga s puščico ustrelim v glavo in ostane mi še eden tudi tistega počim in pri nobenem ne dobim magnetne kartice no zadej pri nekem mrtvem vojaku dobim še neki pasuš ali nekaj podobnega, To je vse nikakor ne pridem do magnetne kartice ali naredim kaj narobe ne vem v čem je fora.Sriple Tix wrote:Se ze ponavljam,kajne;TOPIC NA TO TEMO JE ZE ODPRT!!!
Ne vem zakaj novinci na vsak nacin hocejo odpirati svojega...,novega!
Vseeno!Bodi bolj natancen,opisi kje in kako si obstal in pomagali ti bomo!
No kdor mi pomaga se mu zahvaljujem za odgovor!
lp Bobby
ps: da je ta tema odprta sploh ne vem ali sem jo pa spregledal. Sorry!
ja prideš v prostor kjer vidiš skozi okno policaja in direktorja počakaš da se direktor zropota vzameš v roko stol ali pepelnik počakaš policaja pri vratih ga užgeš greš noter v prostor vzameš prvo pomoč pa kakšen predmet za v roko greš naprej v prostor od direktorja in naprej v naslednjo sobo ki je podobna arhivu onesposobiš dva policaja in greš do konca na desno kjer je prva pomoč za njo pa načeta rešetka jo razbiješ in greš noter ko prideš ven vidiš na koncu hodni9ka tajnico greš potihoma do nje in jo užgeš s stolom pobereš Magnetno kartico da imaš za vrata uonesposobiš tri policaje ne s pištolo potem ko pa vidiš neke slabe fante ki se fajtajo s policaji po njih pa kar s pištolo greš dol z dvigalom itn...BrianOConnor wrote:Nej mi kdo pomaga pri nalogi v banki
Cilj misije je da dobim magnetno kartico(ki je seveda sploh ne dobim)Sriple Tix wrote:Tajkole,v misiji v banki te na koncu ujamejo.Mislim,da si tam nekje...!
Pri gondoli pa moras iti na streho zgradbe,tam dobis nekaj(res se ne spomnim tocno,ker je ze nekaj casa,kar sem zakljucil z najboljso igro lanskega leta!!!),nato gres dol do gondole,fentas se enega vojaka in gremo dalje!
Upam,da sem pomagal,drugace pa mi napisi cilje misije...,mogoce mi bo"proradio mozak"!
[color=]Na kateri strehi a je to streha od stavbe v kateri je joistik s katerim prikličeš gondolo.bobby wrote:Cilj misije je da dobim magnetno kartico(ki je seveda sploh ne dobim)Sriple Tix wrote:Tajkole,v misiji v banki te na koncu ujamejo.Mislim,da si tam nekje...!
Pri gondoli pa moras iti na streho zgradbe,tam dobis nekaj(res se ne spomnim tocno,ker je ze nekaj casa,kar sem zakljucil z najboljso igro lanskega leta!!!),nato gres dol do gondole,fentas se enega vojaka in gremo dalje!
Upam,da sem pomagal,drugace pa mi napisi cilje misije...,mogoce mi bo"proradio mozak"!
priti bi moral v stavbo poleg kamiona s to kartico v stavbi naj bi dobil varovalko ki bi jo moral vstaviti v omarico za varovalke. S tem pridem do elektrike za gondolo in grem lahko na streho aktivirat gondolo da se najbrž pripelje gor.
Če pa pobijem vse vojake mi pa pri zadnjem napiše: if you on magnetic card buy game!!
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests