Katero letalsko streljačino?
Katero letalsko streljačino?
Ali mi lahko kdo svetuje, katero letalsko streljačino naj igram. Vse letalske simulacije so zame prezahtevne. Ali obstaja še kakšna igra, ki je podobna Pacific Warior. Ali pa morda kakšna vesoljska streljačina?
celavi
-
- starejša faca
hm ja kaj je zate prezahtevo no ja pomoje pacific fighters bi biu kul k ni tezek pa se lahko se ga je navadt ANE PAYNE(ce hocs izvajat kakrsne koli atrakcije--kamikaze al pa kej tazga-- kr njega uprasi bos vidu da ti bo pomagal)
puvej k se bos za enga odlocu da ti mugoce dam ksn nasvet sam zlo velik spilam letalske simulacije k so mi zlo ql

upam da zdej razumes sory za tiste ne razlocen pisarije prej evo EDITED
puvej k se bos za enga odlocu da ti mugoce dam ksn nasvet sam zlo velik spilam letalske simulacije k so mi zlo ql

upam da zdej razumes sory za tiste ne razlocen pisarije prej evo EDITED
Last edited by Teh_SmuGGler on 18 Jan 2006 18:02, edited 1 time in total.
Proud player of World of Warcraft
haomarush/tehsmg
haomarush/tehsmg

- kill_ya´ll
- vseznalec
-
- starejša faca
editu tist ya ce cs met vec kt sam letalsko streljacino(mas od potniskih do cesar cs) ---rabes mlincek(dobre racunalnik-ne tolk ampak kr no)--- pa ti lah(kermi kol) spisem ksn manual --mas usa letalisca tud slovenska splilu je ime x-plane 8 oglej si slikce na googlu pa puwey ce te zanima lah kakor koli pumagam pr pridobitvi al pa ucenju(zahtevn zahtevn zahtevn rab skillz uglaunem) rac pac
Proud player of World of Warcraft
haomarush/tehsmg
haomarush/tehsmg

- stiffmaister
- starejša faca
-
- starejša faca